Farma: Miloš ima košmare

Dragana misli da Maca hoće da joj naudi, a Miloš tvrdi da joj neće faliti ni dlaka na glavi sve dok je on na Farmi.
0
1 / 12

Miloš i Mina su u kuhinji sedeli i ćaskali. Pridružio im se Gagi i započeo priču o mogućem pobedniku Farme. Miloš je tvrdio da Mina pobeđuje i da on polaže sve nade u nju. Ona mu je zamerila jer nikada pred drugima to nije govorio, već je samo njoj rekao, dok ga ona na sva usta hvali kako je on njen favorit za pobedu.

Na klupici su Zorica, Mina i Miloš nastavili razgovor o finalu. Razmišljali su ko bi mogao sledeći da napusti Farmu. Zorica je rekla kako joj je muka od te priče i da ne želi više to da sluša. Milošu je skrenula pažnju da je ostavi, da na miru popije jutarnju kafu. On je nastavio da priča kako mu je bilo toplo oko srca kada je Ognjen rekao da ne ispada nijedno žensko, ali da je dodao da je realno da će sledeći farmer koji ispada biti žensko. Zorica je tvrdila da Miloš više nagađa nego što priča realno. Dodao je i da je Maca zlotvor, i da ne razume kako Zorica to ne može da shvati, iako je milion puta rekao. Zorica je rekla da je Milošu jedino bitno da izađe sa Farme kao dobitnik i pobednik. Rekla je da je njemu stalo do zvanja, a da mu pare ne znače baš ništa, i da je to razlika između njih dvoje. Miloš je dodao da je to nemoguće i da je on već moralni pobednik, iako ima još malo do kraja.

Miloš i Dragana su na klupi razgovarali o Maci. Miloš je rekao da je Maca jako loš čovek. Dragana se složila i ispričala Milošu kako joj se Maca prethodne večeri smejao kada je pevala, i da je gledao krvoločno kao zver. Ona je tvrdila da je osetila da Maca želi da joj naudi, međutim, Miloš je utešio rekavši da joj neće faliti dlaka s glave dok je on živ, i da nikome neće dati da je dirne.

Miloš je prepričavao noćnu moru koju je imao prethodne noći. Sanjao je da su ga Pile i Firči gušili vrećama, a da on nije mogao da diše, tako da je na sve načine pokušavao da ih skloni.

Gagi i Ivan su prepričavali Milošev košmar. Složili su se da je ispuštao užasne zvuke koji su ih sve uplašili i probudili. Kako su rekli, zvukovi su bili kao iz horor filmova. Marija se uplašila, pa je probudila Firčija koji je rekao da ga nije briga za Miloševe snove, pa je nastavio da spava. Pridružio im se Maca, a Gagi je imitirao Miloša, pa je Maci ispričao šta se desilo sa Milošem.

Dragana i Miloš su ćaskali napolju, a onda im se pridružio Gagi. On je rekao Milošu da ga je spasio i da on još uvek nije svestan šta je radio i kakve je zvuke ispuštao. Miloš je rekao da nema pojma šta se desilo, pa je ispričao kako je prema njegovom mišljenju to izgledalo. Miloš je par puta ponovio kako mu je Gagi možda spasio život.

Maca i Friči su u dvorištu pronašli izlomljeno strašilo, pa su se zapitali ko bi to mogao da uradi. Ivan je prošao i rekao im da se strašilo raspalo od vetra. Njih dvojica su prokomentarisali kako im je sve to jako sumnjivo i da je sigurno neko od farmera to učinio. Odlučili su da spale ostatke strašila i organizuju sahranu. Maja i Milena su nabrale cveće, dok su Firči i Maca pripremili strašilo. Na početku sahrane, njih četvoro su se prisećali koliko su truda uložili u pravljenje strašila. Dok je strašilo gorelo, oni su ćaskali o tome kako je sve bilo lepo u dvorištu dok je strašilo bilo tu. Rekli su da su poslovi cvetali u bašti.

Miloš je prokomentarisao kako oni pale sotonu, pa je njih optužio za loše snove koje je imao prethodne večeri. Maca je prokomentarisao da je to zbog griže savesti, a ne zbog strašila.

Miloš je za ručkom posavetovao Milenu, Gagija, Ivana i Dejana da bi trebalo da se primire, i da se fino slažu još par dana do kraja Farme. Milena mu je rekla da se ne folira, jer ako nije mogao da se normalno ponaša dva meseca, neće moći ni sada. On je počeo da se pravda, ali mu je ona rekla da ne sme da zaboravi da je ona bila napolju i da sve zna. Dodala je da nije važno kako je predstavljen javnosti, već to kakva mu je savest.

makonda-tracker