icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Farma: Otkrivena Minina tajna

Dragana i Miloš misle da je Zorica poludela, jer sama šeta i peva po imanju, a Mina se poverila Gagiju da je ona ta koja mokri u korito u kupatilu

Podeli:

1 / 9 Foto: Tv Pink

Mina, Miloš, Ivan i Dragana su u sobi na krevetu razgovarali o odnosu između Dragane i Miloša. Ona je rekla kako se oseća glupo kada je Miloš poljubi ili zagrli svaki dan, zbog nekih komentara koji kruže, kako na Farmi, tako verovatno i napolju. Miloš je ubeđivao da to jeste glupo, ali da on nju voli kao sestru. Ivan se složio sa njim, ali je Mina tvrdila da je prešao granicu i da više ne zna da se ponaša normalno. Nastavili su razgovor, a tema je Miloševa žena. Mina je rekla da Miloš voli mlađe, sa čime su se svi složili. Miloš tvrdi da će oni sve razrešiti i ispričati se kada odu na more. Rekao je da će zaustaviti brod na sred mora, da im niko ne bi ometao razgovor.

Gagi, Ivan, Mina, Miloš i Dragana su u dnevnoj sobi. Gagi i Ivan su sedeli sa jedne strane stola, a ostali sa druge. Njih dvojica su glumili novinare, pa su postavljali pitanja farmerima. Draganu su pitali da li će nazdraviti šampanjcem kada izađe, kao i šta misli o trenutnom stanju na Farmi. Minu su upitali da li misli da je bermudski trougao, koji su činili ona, Dragana i Miloš konačno rasturen. A Miloša su pitali da li misli da je nacija shvatila kakvo je pravo stanje na Farmi. Gagi je rekao da ima samo jedno pitanje za Miloša, a pitanje je bilo vezano za Đusa.

Dragana i Miloš su se šetali po dvorištu. Pričali su o Zorici koja je sama šetala i pevala. Složili su se da je poludela. Razgovarali su o priči koja kruži po Farmi da je Mina mokrila u korito u kupatilu u kome se farmeri kupaju. Dragana je rekla da ne veruje da je Mina to uradila, niti bilo ko sa Farme. Ona misli da je Zorica to izmislila bespotrebno, kao provokaciju. Na kratko su im se pridružili Dejan i Gagi. Prošetali su sa njima i proćaskali o tome šta je to Dejan otkrio kod svakoga. Pokušali su da odgonetnu razlog Dejanove tajnovitosti prema nekim farmerima. Složili su se da je na neki način isprovocirao neke farmere i naterao ih da pokažu svoje pravo lice. On je rekao da je samo hteo da pokaže narodu kakvi su u stvari farmeri, pa nek narod odluči ko je najbolji.

Mina i Gagi su ćaskali u spavaćoj sobi. Pridružila im se i Mina, vidno tužna i razočarana. Gagi je pitao kako se oseća, ali mu je ona rekla da se razočarala u neke ljude i u sebe. Dodala je da nije ni ljuta ni tužna, već je pogrešno procenila neke ljude koji su je jako razočarali. Gagi joj je rekao da je razume i da zna kako joj je, jer je i sam prošao kroz to.

Mina, Dragana, Gagi i Ivan bili su u spavaćoj sobi. Pridružio im se i papagaj Đole. Mina je govorila Dragani da se ne stidi toga što je učinila, i da svi to rade. Dragana joj je rekla da je bolje da ne pričaju o tome.

Firči i Maca ubijali su muve na tremu. Kada su se umorili, seli su na klupu da se odmore. Maja je pozvala Firčija da dođe u kuću, na šta joj je Firči odgovorio da ne može, jer se trenutno opušta ubijanjem muva.

Za ručkom je Marija pitala Firčija da li će nositi neke čaše iz kojih je pio na Farmi. Firči je rekao da bi bio lud kada bi poneo nešto da ga podseća na Farmu. Marija mu je, razočarana odgovorom, rekla da je partibrejker.

Pridružila im se i Maja, koja je oprala sir. Firči se pobunio jer je donela sir bez muva, a on baš voli sir koji ima muve. Razlog tome je, kako je rekao uz smeh, što muve dođu kao biber. Prepričavao je kako je Maca nekome stavio biber u čaj pod izgovorom da je stavio malo origana.

Napolju su Mina i Gagi. Mina se pravdala Gagiju jer je mokrila u korito. Rekla je da uvek sve ispere i da ta voda ne smrdi. Dodala je da je nervira to što zna da svi to rade, ali se svi prave fini. Rekla je da je ovaj svet previše surov za nju. Gagi se složio s njom, i dodao da i on misli da je i za njega svet surov i da su njih dvoje slični.

Ivan je uzeo motiku kako bi razbio strašilo. Gagi se nije previše obazirao na Ivana, i nastavio je da priča sa Minom o finalu. Složili su se da je trenutno mrtva trka, jer ih ima samo sedam. Pridružila im se i Dragana koja je rekla da joj je čudno to što Ivan besni razbijanjem strašila. Ivan je pozvao Gagija da mu pomogne i da prestane sa ogovaranjem, ali ga je Gagi ignorisao i nastavio šetnju sa Minom i Draganom.

 

 

Inicijalizacija u toku...