Nova telenovela More ljubavi na Pinku

88
Od 28. juna svakog radnog dana od 16 časova na TV Pink prikazivaće se nova telenovela More ljubavi

U malom seocetu na moru Plaja Eskondida živi Estrelja, devojka sa puno snova, vesela i buntovna. Usvojila ju je porodica ribara, jer je ona plod silovanja i njena prava majka Kasilda je poludela nakon porođaja. Tog leta, dve imućne porodice se vraćaju u selo. Imućni Giljermo vraća se sa ćerkama, vatrenom Koral i stidljivom Orijanom. Takođe vraća se i Víktor Manuel Galíndez u kuću svojih roditelja. Iako mu se Koral nabacuje, Víktor se zaljubljuje u Estrelju, koja se takođe zaljubljuje u njega, ali njegov život nije tako jednostavan kao njen. On krije mračnu tajnu.

Don Guiljermo je najbogatiji čovek u selu, pohlepan i prepotentan, navikao da sve bude kako on kaže. Ponosan je na svoju ćerku Koral, koja je završila inženjering, ali ona nije dobra žena, razmažena je i egoista. Giljermo hoće da izgradi hotel u selu i uzima Koraline planove i crteže. Takođe zapošljava Víktora Manuela koji je takođe inženjer. Koral se odmah zaljubljuje u Víktora, ali njega je očarala Estrelja. Skromna devojka i atraktivan inženjer nisu računali da će put do njihove sreće biti toliko trnovit, ne samo zbog beskrupulozne Koral, nego je i Giljermo zaljubljen u Estrelju i želi da je zavede po svaku cenu. Tako da se otac i ćerka udružuju da bi ih razdvojili.

Po selu kruži legenda da se noću pojavljuje misteriozna sirena, koja zavodi lokalne meštane. Jednom prilikom Víktor Manuel spašava iz mora prelepu i misterioznu ženu, koja se zove Maríja, za koju veruju da je sirena. Ali nije, ona je ustvari žena koja je poludela kada je Giljermo ekonomski uništio njenu porodicu i zapalio njeno imanje da bi ubio njene roditelje i njenog muža. Svi su mislili da je umrla, ali ona je ostala da luta selom. Víktor Manuel je očaran Marijom i želi da joj pomogne da se oporavi, te odlazi sa njom u grad da joj pronađe psihijatra. Giljermo i Koral uveravaju Estrelju, koja je inače ljubomorna na Viktorovu novu prijateljicu, da su Víktor i sirena ljubavnici i da se nikad neće vratiti. U selo dolazi poznati publicista Hernán, koji ostaje očaran neobičnom i jedinstvenom lepotom Estrelje i predlaže joj da pođe sa njim u grad, gde će je pretvoriti u modela. Ona iz očajanja pristaje da pođe sa njim.

U gradu ona postaje poznati model i uzima umetničko ime Maríja del Mar. Oni postaju ljubavnici, ali ona nije zaboravila Víktora Manuela, još manje kada se budu susreli u prestonici. Međutim,  bes i izdaja kod oboje veća je od njihove ljubavi. Na jednoj reviji, zloće pripremaju zamku Estrelji, nameštajući modnu pistu da se uruši. To dovodi do Estreljinog pada i ona ostaje invalid. Posle mnogo problema, Estrelja se vraća Víktoru, venčavaju se i vraćaju u selo. Na kraju ove ljubavne drame ona će prohodati i njihova ljubav će biti jača nego ikad.

Uloge: Zuria Vega (Estrelja Marina), Mario Simaro (Víktor Manuel Galíndez), Marijana Seoane (Orijana Para-Ibáñez Brisenjo), Erika Bjenfil (Kasilda), Ninel Konde (Katalina Koral Mihares de Galindez), Manuel Landeta (León Para-Ibáñez, Huan Ferara), Giljermo Brisenjo, Marselo Kórdoba i mnogi drugi.

makonda-tracker