Farma: Miloš želi da pobedi Macu i Firčija

Miloš Bojanić otkrio je kako u gazdinoj kući nije smeo da spava iz straha da mu Maca i Firči nešto ne urade, a Mina Kostić je priznala da je njena najveća greška u životu brak koji se završio pre četiri godine.
0
1 / 14

Maca i Firči su na tremu razgovarali o tome kako bi mogli da se zabave na račun Miloša Bojanića. Firči je predložio da napravi igricu koja će biti vezana za Miloša Bojanića. Igricu ne bi mogle da igraju plavuše.

Miloš je u gazdinoj kući pričao kako nije smeo da zaspi, jer se plašio da mu Maca i Firči nešto ne urade. Tvrdio je da ne zna šta im može pasti napamet i da zbog toga više ne može da spava u kući kao i svi ostali farmeri. Za Macu je rekao da je veće zlo od Firčija.

Milena, Nemanja, Gagi i Dejan su razgovarali o vremenu provedenom na Farmi i o sredstvima kojima se neki farmeri služe kako bi što duže ostali na imanju i kako bi eventualno pobedili. Nemanja je rekao da ne može da peva kada želi zbog velike količine negativne energije na Farmi.

Firči i Maja su razgovarali o Zorici. Maja je imala predrasude o njoj, međutim, kako je rekla, posle više od dva meseca provedena na Farmi uverila se da je ona zapravo jako dobra žena.

Dragana i Mina su u spavaćoj sobi šaputale o svom konačnom plasmanu. One su sigurne da će uspeti da stignu do finala.

Miloš je rekao Dragani da je Maca mrzi. Ona je poverovala u to i dodala da Maca mrzi sve, pa i samog sebe. Miloš je rekao kako mu je jedina želja na Farmi da pobedi Macu i Firčija. Zatim su prešli na ogovaranje Zorice i složili se da je ona uobražena i ljubomorna.

Potom im se pridružila i Mina. Ćaskali su o svojim pevačkim karijerama, pevanju i nastupima. Mina je opisala kako je dobro ocenila jedan svoj nastup, pa se gazda razmišljao da li da joj plati toliko. Zaključila je da mnogo vredi jer je lepa, zgodna, mlada i odlično peva. Miloš se složio sa Minom da odlično peva.

Firči je sa Majom i Marijom ogovarao Miloša. Tvrdio je da je Miloš ispod kreveta sakrio sekiru, jer se plašio da ga on ne napadne na spavanju. On je rekao da nije video sekiru, ali da je čuo kada je Gagi pričao o tome.Maca je rekao da bi voleo da ima pingvina kao kućnog ljubimca.

Zorica je pekla hleb. Milena je pohvalilanjen hleb, ali joj je Zorica rekla da pljune i pomeri se sa mesta jer hleb još nije gotov, a ona je sujeverna.

Zorica je rekla Mariji kako lepo izgleda, da je sva žuta i grozna. Dodala je da bi se farmeri, kada bi Marija ostala sa drugima, verovatno stalno svađali.

Zorica i Maja su u kuhinji pevale makedonske pesme,  Marija je prošla i čula šta su pevale, pa je počela da imitira Tarzana.

Dejan, Zorica, Nemanja i Maja su ismevali Miloševe lapsuse. Razgovarali su i o prljavom kupatilu. Zorica je rekla da je to zato što je neko mokrio u koritu u kome se farmeri kupaju. Nemanja je rekao da se u toku noći čuje kako je neko ustao i otišao u kupatilo. Zorica je potvrdila da je voda u koritu promenila boju kada je ona ušla u kupatilo.

Pričali su o Raki. Složili su se da se dobro i pošteno ponašao prema ostalim farmerima. Rekli su da se odricao hrane kako bi drugi imali šta da jedu, i da je zato najviše smršao. U spavaćoj sobi je Miloš pričao o braku sa ostalim farmerima. Pričao je kako je upoznao svoju sadašnju suprugu. Rekao je kako je od prijatelja tražio neku stariju ženu, jer je rešio da se oženi. Dodao je da su mu se nabacivale mnoge žene, sve dok nije slučajno upoznao svoju sadašnju suprugu Branku koja se udala za njega. Rekao je da je bila malo mlađa od njega, nekih 27 godina. Zatim je ispričao da je kada je ona ušla u kuću, pitala Miloša da li sme da zove svoje roditelje da im javi kako je, iz poštovanja prema njemu. Tvrdio je da je izvrsna domaćica, i kako on zna sve da sprema, ali da mu ona ne dozvoljava da se približi kuhinji. Vidno uznemirena Mina je prepričavala, po njoj, najgori potez u njenom životu. To je, kako je rekla, njen brak, koji se okončao pre četiri godine.

Ivan je uzeo gitaru kako bi razveselio farmere koji su bili razočarani lošim i prohladnim vremenom na Farmi.

makonda-tracker