Nastavlja tamo gde je sa radnjom i stao

Nešvil: Napokon spreman da svoje fanove povede u nove pobede (FOTO)

0

Svetu a i gledaocima Pickboxa vraćaju se nove epizode koje su bile na pauzi od početka marta. Muzička kantri drama trenutno je u svojoj petoj sezoni, a već je stekla mnoštvo oduševljenih obožavalaca koji su seriju u jednom trenutku čak spasili od otkazivanja. Nova obećana epizoda na našim ekranima biće tačno 2. juna.

foto: Promo
foto: Promo

Prva polovina muzičke drame završila se tužno, tačnije smrću Rejne Džejms (Koni Briton), ali producenti su u drugoj polovini sezone odlučili da gledaocima predstavei nova lica. Rejčel Bilson iz "Okruga Orindž" i Kejtlin Dabldej iz "Carstva" pridružiće se postojećoj ekipi Nešvila i doneti novu perspektivu u postojeću priču. Bilson će igrati ulogu Alis Grin, marketinške stručnjakinje čiji je zadatak da podigne Hajvej 65 na novi nivo. Nije obožavateljka kantri muzike, ali njena filozofija je da ne mora da poznaje proizvod da bi ga učinila popularnim i modernim.

 

Dabldejeva će igrati ulogu Džesi Kejn, pevačice koja je pre nekoliko godina napustila Nešvil zbog skandala, a vraća se da bi ponovo započela karijeru i vratila oduzetog sina. Osim dva nova lika, ako je verovati autorima, serija ostaje bez dva stalna lika, a radnja se usporava da bi preostali likovi dobili više prostora da ispričaju svoje priče. Cela ekipa koja radi predano na seriji već 5 sezona veruje da u svetu kantri muzike postoji još mnogo priča koje treba da se ispričaju, da još nije ispričana ni priča o gradu Nešvil, ali i o svim likovima koje ćemo gledati u šestoj sezoni.

 

1 / 3 Foto: Promo

 

Zanimljivost koja se vezuje za Nešvil je i ta da je njegova autorka žena koja je napisala scenario za kultni film Telma i Luiz i za njega osvojila Oskara. Radi se o Keli Houri koja za svoje serije najčešće crpi inspiraciju od žena čije priče nisu ispričane.

Jedna od stvari kojima želim da se bavim je kolaps muzičke industrije i koliko je to naprosto teško. Ne možeš samo da snimiš album koji će odjednom postati hit, a ti velika zvezda. To se ne događa", otkrila je uoči pete sezone autorka serije.

Serija u kojoj svi glumci zaista pevaju i sviraju inspirisala je deset saundtreka, uključujući i božićni album koji se prodao u više od milion primeraka i bio nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus. Ako još niste imali priliku da pogledate ovaj kantri spektakl koji nije osvojio samo američka južnjačka srca nego i nas preko okeana, na Pickboxu možete odmah da pogledate svih pet dostupnih sezona.

foto: Promo

Gledajte na Pickboxu, u Pickbox Video klubu na MTS TV-u i na Pickboxu u sklopu SBB-a.

makonda-tracker