Farma: Firči pakuje stvari

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

stevan57

21-06-2010 17:26h
Ulazak farmera, koji su ispali, je velika greska produkcije. Gotovo svi, na svoj nacin, preneli su svojim "sticenicima" kakve su im sanse u finalu. Kako se vidi to je strasno pogodilo one koji su bili ubedjeni da jedino oni mogu pobediti. Postupci Fircija, Mace, Zorice, Nemanje...to dokazuju. Za njih je nazalost sve kasno, trebali su o tome mnogu ranije razmisljati. Zalosno je da su Maca, Sajko, Zorica, pomalo i Rako a posebno oni koji su ispali (Gagi,Vlada,Mirjana,Maja....) naseli na Fircijevo ispiranje mozga i nisu u stanju podneti zasluzeni poraz. Najgore je sto bezuslovno podrzavaju sve gluposti, uvrede, ponizenja.... usmerene prema Milosu, Mini i Dragani i bez ikakvog razmisljanja, kao opareni skacu, na bilo koji njihov komentar ili provokaciju. Za mene najvece razocarenje je Maja. Ne mogu da shvatim u sta se ta nazovi gospodja pretvorila ( mozda nikad nije ni bila bolja ali bar je nismo kao takvu znali). Nisam navijac Milosa ali, nazalost, bilo koji drugi rezultat sem njegove pobede bio bi manipulacija glasacima, odnosno bio bi lazan.

SERATORI

21-06-2010 13:45h
SMESNO
DO JUCE FIRCI NIJE NI ZNAO DA IMA DECU
ALI JA ZNAM DA JE FIRCI VEC DOGOVORIO SA FARMOM DA STIGNE DO FINALA UZME PARE I - ODE

Tereza

22-06-2010 12:07h
Zao mi nemanje. Sto mu neko ne kaze da su mu psiho mogucnosti ogranicene.Niko ne ocekuje da bude pametan.Pevaj, covece.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: