Farma: Ispao Sajko, vratili se Milena, Maja, Ivan, Dejan, Gagi i Marija

8
Iako su i Dragana Milošević i Nikola Sarić Sajko pokazali zavidno umeće u kvizu znanja, Grand balerina je zahvaljujući glasovima publike postala poslednji finalista, dok je šarmantni Sajko završio borbu za 100 hiljada evra

Nakon dupliranja glasova, Dragana je imala skoro 82.43 odsto glasova, tako da je ubedljivo odnela pobedu nad Sajkom koji se po drugi put obreo na Farmi.

Po dolasku u studio u Šimanovcima, mladi muzičar koji se proslavio u Operaciji trijumf otkrio je da nije razočaran zbog izlaska.

- Ne žalim što sam ispao pred finale, a ponašao sam se skroz drugačije kada sam ušao po drugi put, jer sam saznao šta drugi farmeri misle o meni – priznao je Sajko.

On je dodao da misli da Dragani nije mesto na Farmi, jer nije VIP ličnost, kao i da se mnogo razočarao kada je na YouTube–u video da je Miloš Bojanić rekao za njega da je alkoholičar.

Ono što je zanimljivo je da su se na imanje u Lisovićima vratili i stari farmeri Milena Ćeranić, Maja Odžaklijevska, Ivan Gavrilović, Dejan Stanković, Gagi Đogani i Marija Šerifović koji će se za pobedu boriti sa Nemanjom Stevanovićem, Minom Kostić, Milošem Bojanićem, Draganom Marinkovićem Macom, Ivanom Feceom Firčijem, Zoricom Brunclik, Rakom Radovićem i Draganom Milošević.

makonda-tracker