Dupla MTV premijera: S.A.R.S. i DMP

0
U ponedeljak, 21. juna od 20 časova regionalnoj publici na MTV–ju predstaviće se bend S.A.R.S. sa pesmom Ratujemo ti i ja i slovenački bend DMP sa numerom Superheroj

Bend S.A.R.S. osnovali su marta 2006. godine u Beogradu Aleksandar Luković - Lukac i Dragan Kovačević - Žabac. U fuziji muzičkih pravaca i ideja iz kojih su potekli nastaje jedinstveni zvuk i stil benda. S.A.R.S. je stekao veliku popularnost na prostoru Srbije i bivše Jugoslavije krajem 2007. sa svojim prvim singlom Buđav Lebac. Sada se publici regionalnog MTV-ja predstavljaju pesmom Ratujemo ti i ja. Spot za ovu pesmu predstavlja miks nekoliko snimaka sa nastupa benda u periodu od novembra prošle do februara ove godine. Materijal je sniman na koncertima u Beogradu, Nišu, Zagrebu, Splitu, Sarajevu i Tuzli.

Posle dobro poznatih hitova poput Naftalin, Kisik, Komu zvoni, Otok sa poslednjeg albuma Vojna in mir, slovenačka grupa DMP snimila je spot za pesmu Superheroj koju premijerno možete da pogledate na kanalu MTV. Od Kurta Kobejna, Če Gevare, preko Dalaj Lame, Martina Lutera Kinga, kroz priče i imena superheroja koja se pojavljuju u pesmi, DMP nam poručuju da treba da stvorimo sopstveni put, da ostvarimo zacrtane ciljeve i da menjamo svet na najbolji mogući način.

makonda-tracker