stižu nove epizode

Počelo snimanje nove sezone sitkoma Sumnjiva lica

0

U utorak, 23. maja počelo je snimanje novih epizoda sitkoma "Sumnjiva lica", rađenog prema komedijama Branislava Nušića. U toku prošle sezone gledaoci su videli 44 epizode, a u novom ciklusu planirano je snimanje novih 40 epizoda.

foto: Slobodan Sarić
foto: Slobodan Sarić

Kreator "Sumnjivih lica", Dušan Milić, odabrao je pet Nušičevih komedija ("Protekcija", "Ujež", "Gospođa ministarka", "Ožalošćena porodica" i "Pokojnik") i uz pomoć saradnika ih prilagodio našem vremenu.

Nove epizode "Sumnjivih lica" nastavljaju sa pričom o usponu Milorada Cvijovića i razvoju njegove političke karijere, u miljeu beskrupuloznih karijerista, novokomponovanih bogataša i bahatih političara. Pred Miloradom su dva izazova: dok se prilagođava radnom okruženju i poslu u kancelariji za pomoć građanima, navikava se i na ulogu oca, neuspešno pokušavajući da uskladi porodicu i karijeru.

 

Ulogu Milorada Cvijovića igra Nikola Rakočević, a u ostalim vodećim ulogama pojavljuju se Boris Isaković, Jasna Đuričić, Jovana Stojiljković, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Branka Katić, Vanja Ejdus, Miloš Samolov, Nikola Vujović, Marta Bjelica i drugi.

 

Rediteljsku ekipu čine Vladimir Tagić, Dušan Milić, Darko Lungulov i Goran Stanković, a scenaristi su Milena Depolo, Petar Mihajlović, Boban Jeftić i Slobodan Obradović.

 

makonda-tracker