Farma: Dragana i Raka ne idu u štalu

Sluge za ovu nedelju su Raka i Dragana. Raka se sam prijavio jer do sada nije bio sluga, a Draganu je Nemanja izabrao pošto je Mina bila poslednji put, a Zoricu nije hteo da izabere da mu ne kažu da je štiti od izbacivanja.
0
1 / 17 Foto: Tv Pink

Dragana je rekla da se ne ljuti ali da je očigledno da Milena i Nemanja imaju nešto protiv nje i da je zato izabrana za slugu. Zbog velikih vrućina sluge neće spavati u štali već će ostati u svojim krevetima.

Zorica je tražila reč da se obrati prisutnima, pa je poručila porodici da je dobro i da joj je prošao otok na licu i izvinila se Milošu što je udario i što nije dovoljno žena i dodala je da je muški izdržala udarac.

Ranije tokom dana Nemanja je sazvao sastanak da se dogovore ko će da brine o životinjama u štali pošto Raka neće da ulazi u štalu, a Milošu nije bilo dobro poslednjih dana. Zorica je rekla da će ona brinuti o životinjama ako bude izabrana za slugu, a Maca se pobunio što biraju drugu osobu kada one već brine o štali. Rekao je da mu ne treba pomoć i da mu nije jasno zašto ga Miloš nadgleda kada je rekao da je bolestan. Miloš je rekao da će da nastavi svoj posao makar mrtav bio, a Zorica se pobunila jer spominje smrt. Rekla mu je da on nije nezamenjiv i oni mogu da obavljaju poslove u štali ako njemu već nije dobro. Onda su počeli da se raspravljaju da li je on zaista bolestan i ko je koliko posla uradio u štali. Miloš joj je rekao da se ona samo slika sa Rakom, a ona mu je odgovorila da je sama čistila balegu kada niko nije hteo. Onda ga je napala da je rekao da ga truje hranom, a on joj je rekao da je to bila šala. Zorica je sela kod njega na sto i insistirala da prizna da je to rekao, a Miloš je ustao da ode. Ona mu je rekla da ne beži i uhvatila ga oko struka, a on se izvukao i počeo da je imitira kako nosi Leona po celoj Farmi. Odmah zatim ona ga je zagrlila oko ramena, a on je skinuo njemu ruku i odgurnuo je pa je slučajno udario. Zorica je počela da viče da je udario i da je boli iznad oka i da joj donesu led da joj se ne napravi otok.

Miloš je Mini i Dragani koje nisu bile preisutne prepričao šta se desilo i kako je Zorica folirala da je on udario. Rekao im je da se ona pribijala uz njega i da ga je hvatala oko struka i grlila, a da je on pokušao da skloni njemu ruku sa svog ramena i da je tada slučajno dotakao po licu, a ona je napravila dramu oko toga. Mina mu je rekla da je to njena provokacija, a Dragana da ne veruje da bi on ikada udario ženu.

Tokom igre istine Miloš je Mini objasnio šta se to desilo između njega i Zorice.

Zorica je rekla da se oseća jadno jer Miloš nema u sebi ljudskosti i sažaljenja prema ženama i da mu je oprostila iako je rekao da ona nikada nije ni bila žena. Želi mu da ostvari sve svoje planove, pa makar gazio preko svih njih na Farmi. Mina je na Zoričino pitanje kako bi ona odreagovala na takvu situaciju rekla da nije prisustvovala ali da bi verovatno njena reakcija bila burna. Maca je pitao Nemanju da li je zaista neprijatan prema Draganu kao što su mu rekli ljudi na pijaci i da li imaju neki konflikt. Macino pitanje je ujedno bilo i njegov tajni zadatak, pa su Nemanja i Dragana počeli da se raspravljaju. On je rekao da nema nikakav problem sa njom jer je on tu vezu okončao i da mu je jedino zasmetalo što je ona sebi dozvolila da uđe na Farmu. Dodao je da mu je krivo što ona misli da on i Milena imaju nešto protiv nje i da je njena taktika očigledno da svi za nju kažu da je jadna jer je oni maltretiraju. Dragana mu je odgovorila da je iskompleksiran i ljubomoran i da svi vide da oni nju maltretiraju i da ne mogu da podnesu što je ona na Farmi. Naglasila je da im smeta njena lepota i pamet i da je mnogo bolja od njih, a da je on smešan i jadan. Nemanja joj je rekao da mu nije bila presudna lepota, već mozak koji je našao u devojci sa kojom je. Zorica je dodala da je i pre Miloš imao fizički kontak sa njom kada je pipao po grudima gde je držala mikrofon i da je ona legenda, a on lokalni pevač. Zatim su ponovo počeli da se prepucavaju dok su ostali otišli na žurku.

Nemanja je na pijaci pevao Miloševe i razne druge hitove, a za to je dobio pune džakove namirnica. Devojke je ljubio, a sa okupljenim narodom se šalio, pa se po povratku hvalio kako je na pijaci fantastično prošao.

Miloš je sa Minom i Draganom razgovarao i prepričavao im je govor koji planira da održi. Rekao je da mu je posebna satisfakcija što je moralni pobednik jer je većina bila protiv njega i htela da ga izbaci, a on je opstao. Dodao je da su one bile osveženje i njegov znak od Boga da ga spasu, a onda se ućutao i rasplakao.

Priznao im je da je namerno iscenirao da ga Zorica postavi za slugu da bi on posle imao alibi da nju pošalje u štalu i da je tada počela njegova igra.

Maca je pokušavao da nagovori Draganu da se raspravi sa Nemanjom sad kada Milena nije tu i tako se nadao da će izvršiti svoj tajni zadatak.

U isto vreme, Nemanja je izmislio da zbog kritika na pijaci da je neprijatan prema Dragani mora da joj kuva kafu da se iskupi i tako se nadao da će ispuniti svoj zadatak.

Farmeri su primetili da su im nestale cigarete i shvatili su da je to nečiji zadatak, ali su ih nervozno tražili po celoj Farmi.

makonda-tracker