NOVA emisija "30 MINUTA"

Maja Odžaklijevska uputila ohrabrujuču poruku: Budite jaki i borite se za svoju decu

0

Gošća emisije nove emisije "30 MINUTA", koja će na programu Edu TV-Obrazovne televizije biti ovog petka, 19. maja od 20:30h, je Maja Odzaklijevska.

foto: Promo
foto: Promo

Ona je kao evergrin ostala da živi u narodu i kako sama kaže to joj je sasvim dovoljno. I dalje važi za jedan od najboljih vokala u zemlji. Tokom gostovanja u ovoj emisiji Maja otkriva kako se i zašto posle 30 godina odlučila da promeni boju kose, dodajući da su reakcije sjajne i da sebi izgleda još bolje. Jedna je od retkih javnih ličnosti koja se nije podvrgla estetskoj hirurgiji, iako kaže da nema ništa protiv onih koji se odluče za tako nešto. Maja ovom prilikom govori i o tome kako doživljava to što je ljudi nisu zaboravili iako se povukla sa javne scene, ko je za nju dobar pevač danas u Srbiji i zašto već 8 godina ne gleda televiziju.

foto: Promo


Kako kaže, volela bi da snimi nove pesme i obraduje njenu publiku, budući da u "šteku" ima mnogo dobrih kompozicija među kojima i pesme Rođe Raičevića, Laze Ristovskog..

 

Skupila je hrabrosti da otvoreno priča o svom unuku Luki, koji boluje od autizma. Jedan od razloga je i taj da ohrabri i druge roditelje koji su u istoj situaciji , da budu jaki i da se bore za svoju decu.
Autor i voditelj Dejan Jelača.

 

makonda-tracker