Farma: Nemanja je gazdovanje počeo sa suzama

Pošto je izgubila u duelu sa Rakom, Milena je napustila kuću, a u duhovitom pismu koje je uputila farmerima, imenovala je svog dečka Nemanju za novog gazdu. Posle čitanja njenog pisma, Nemanja se rasplakao
1
1 / 13

Miloš je pokazivao Zorici i Mini kako se pravi sir. Zorica mu je rekla da sam napravi sir ili da ništa ne radi, jer i ona sama sprema ručak i ne traži pomoć ni od koga.

Mina i Miloš u bašti pričaju o glasovima publike. Oni su ubedjeni da Raka ne može da dobije puno glasova i da će verovatno baš on biti izbačen sa Farme.

Zorica i Sajko su u kuhinji pričali o Raki i tome kako se vidno razočarao od kada je izglasan za drugog duelistu. Zorica je rekla da je mnogo gore kada duelistu izabere publika nego kada to učine farmeri.

Miloš je prokomentarisao kako je začudjen malim brojem glasova publike koji je Raka dobio, ali da je to razmljivo s obzirom da je ušao u „radionički klan“.

Miloš i Mina su u dnevnoj sobi diskutovali o tome kako Miloš ponižava Minu time što za sve što ona uradi, on kaže da ne valja. Složili su se da to mora da prestane. Miloš je nastavio sa ogovaranjem Rake. Za Raku je rekao da je propali političar i da nema šanse da dobije više glasova od Milene. Mina nije verovala da je to moguće.

Nemanja i Zorica su u dvorištu nagadjali o mogućem ishodu duela. Zorica veruje da su Milena i Nemanja potpuno predali igru drugim farmerima. Rekla je da se Nemanja ne trudi ni oko čega na Farmi, medjutim, dodala je, da to nije toliko bitno jer je ostao u kući i kada je radio i kada nije.

Mina i Dragana su razgovarale o završetku Farme. Složile su se da svi farmeri zaslužuju da pobede. Mina se nada da će se iz duela vratiti Raka, ali je mislila da Milena ima više glasova jer je pevačica. Dragana je tvrdila da će u duelu biti neizvesno i da bi možda baš Milena imala najmanje glasova da nije bila sluga.

Sajko je rekao Nemanji da im svima duguje po flašu viskija za grešku koju je napravio kada je bio sa Draganom. On se nasmejao i rekao da je onda sebi dužan karton viskija. Dodao je da mu je kod nje jako smetalo to što nema osećaja za novac i da joj je zbog toga sasvim normalno da previše plati na primer bocu šampanjca. Rekao je da se stalno trudio da je nauči da ne razmišlja tako, ali da nije uspeo, jer joj je mama pričala suprotno od njega. Rekao je i da joj se prilagodio. Takodje je objasnio da su se vratili ranije sa letovanja u Grčkoj jer im je bilo dosadno, nisu imali o čemu da razgovaraju, jer, kako kaže, Dragana priča samo o fakultetu i garderobi. Rekao je da mu je Milena jako prijala, jer, za razliku od Dragane, slobodno priča, ponaša se normalnije i pristojnije. Dodao je da je ponovo svoj od kada je sa Milenom.

Zorica i Dragana su u spavaćoj sobi komentarisale ovonedeljne dueliste. Njima je bilo žao Rake jer se potresao kada je saznao da mora u izolaciju. Zorica je zaključila da je on uvek nervozan petkom i subotom jer se tada najviše priča o izbacivanju sa Farme. Ona je ubedjena da ga je činjenica da je imao najmanje glasova publike ubila u pojam i da neće biti isti ako se vrati iz duela. Konstantovale su kako ni Milošu nije svejedno, kako je Nemanja bio ubedjen da je on drugi duelista.

Počeo je duel. Glasovi publike su bili skoro pa izjednačeni, tako da je duel odlučio ko će ostati na Farmi. Posle neizvesne završnice, Raka je pobedom u duelu ostao na Farmi. Milena nije znala odgovor na poslednje pitanje iako je prva pritisla žuti taster.

Kada je ispala, Milena je farmerima poslala duhovito pismo, u kome je za svakog imala lepu reč i poneku šalu, a svog dečka Nemanju imenovala je za gazdu. On je bio toliko dirnut, da nije mogao da sakrije suze.

makonda-tracker