Farma: Miloš napada Firčija

Na imanju u Lisoviću počelo je lobiranje za izbor duelista, a Farmeri su održali i drugi deo olimpijskih igara
1
1 / 18

Farmeri se nadaju da će za letnje olimpijske igre dobiti nagradu vrednu njihovog truda.

Miloš i Raka su rekli da su izgladili svoje nesuglasice i da su se pomirili. Raka je rekao da je tolerantan, a Miloš da je navikao na njega i da nije zlopamtilo, a da je oprostio psovku koju mu je rekao. Mina se ne dopada što se njih dvojica stalno svađaju i mire i ne razume takav njihov odnos.

Miloš se šalio sa Draganom i Minom kako se svi otimaju oko njega i da Maca i Firči hoće da se pomire sa njim. Zadirkivao ih je da su ljubomorne što se druži sa Rakom i Zoricom, a rekao im je da Milena i Nemanja idu stalno za njim.

Zorica je prepričavala Raki svoje odgovore na pitanje anonimnog farmera. Najviše je pogodilo što je prozivaju da radi samo kada se slika, pa se sa Rakom dogovorila da je kao iskritikuje pred svima da je ostavila posao čim su kamere otišle.

Miloš je sa Minom nastavio priču o ukućanima, pa je rekao da zna koju igru igra Zorica i da mu je uvek davala štapić kada je većina bila jaka. Mina mu je zamerila što joj svaki put oprašta i ponaša se najnormalnije prema njoj.

Nemanja je sa Milenom komentarisao kako Zorica i Raka ne rade dobro oko balege i kako su spori, jer bi on to uradio za petnaest minuta, a oni se razvlače već tri sata. Milena mu je rekla da ne želi da se grabi za posao i da je digla ruke od kuhinje, pa joj je sada mnogo lepše.

Za to vreme Mina i Dragana su kritikovale Milenino ponašanje i nerad. Mina je besnela jer ponovo jedina radi u kuhinji i kukala je kako niko neće ni vodu da joj donese. Zatim je pozvala Sajka u radionici da zaduži nekoga za vodu, a Nemanja je odmah otišao da joj pomogne. Raka je komentarisao da se ona od ranog jutra samo žali i da je niko ne tera da radi, a ona samo kuka. Dodao je da nije on kriv što je ona malecka, pa joj je sve teško da uradi.

Svi farmeri su izjavili da ne poznaju čoveka koji ne psuje i da nekad prosto mora da se psuje. Složili su se da to treba znati uraditi da ima smisla i da ne razumeju zašto se oko toga pravi problem. Za farmere koji ne psuju su izabrali Draganu i Zoricu, dok za Firčija misle da to namerno potencira.

Na Farmi je održan drugi dan letnjih olimpijskih igara. Svi farmeri osim jučerašnjeg ispalog takmičara Mace su se podelili u tri ekipe. Firčijev zeleni tim su sačinjavali Nemanja i Sajko, Milošev narandžasti tim Mina i Dragana, a Zoričin crni tim Raka i Milena. Prva igra se sastojala iz prenošenja vode od bazena do kante kofom koja je bušna, krpom i balonom. Najbolji je bio Milošev tim, a Firči se bunio da su jednu kantu vode ubacili posle isteka vremena. U drugoj igri su farmeri pravili kule i tvrđave od peska, a Firčijeva ekipa je napravila najlepši zamak. Treća igra se sastojala iz sklapanja slagalice koju je opet Firčijeva ekipa najbrže složila. Farmeri su dobili i uputstvo da na sastanku iz svake ekipe treba da isključe po jednog takmičara za sutrašnje igre i da im je bonus zadatak da naprave riblju čorbu.

Raka je smislio da Milena i Maca izvlače šibice i da tako njemu olakšaju dilemu kome da da svoj štapić pri nominaciji za duelistu. Milena je izvukla kraću šibicu, pa je rekla da svakako želi da ide kući, a Nemanja se šalio da će tako moći da se sredi i da ga dočeka kada on izađe. Raka je posle rekao da je Mina preterala sa kukanjem kako samo ona radi i da još samo nedostaje da je nabodu na kolac.

Miloš je rekao Raki da nije trebalo da daje Mileni da izvlači šibice jer mu je mnogo više zla naneo Maca. Onda mu je nabrajao sve što mu je Maca uradio, pa mu je predlagao da se predomisli. Po njegovom mišljenju, Maca je sve želeo da ih posvađa da bi on isplivao na površinu. Naglasio je da je Milena reda radi rekla da joj se ide kući i da niko zaista posle svega ne želi da izađe.

Zoricu je tokom večeri ujela pčela pa je kukala farmerima, a Raka joj je rekao da joj nije ništa. Ona mu je šaljivo rekla da bi on priznao da joj je nešto samo da je udari tramvaj.

Farmeri su na sastanku objavili da su odlučili da Dragana, Raka i Sajko budu izbačeni iz ekipa za sutrašnji dan olimpijskih igara. Zatim su otišli u dvorište imanja i počeli da prave riblju čorbu. Miloš je hvalio svoju čorbu i Mini i Dragani rekao da u njegovoj ekipi ne mogu da propadnu. Zatim je dodao da će podeliti svoju nagradu sa njima i da će oni biti najsrećniji kada isprate najvećeg neprijatelja sa imanja. Tada su mu Mina i Dragana rekle da one nemaju neprijatelja na Farmi, a on je počeo da se prepucava sa Firčijem. Rekao mu je da je da se izbrukao i da je propali bubnjar koji nema para, a da su njegove naočare vrednije od cele njegove garderobe. Pošto ga je Firči ignorisao povremeno mu odgovarajući, Miloš je nastavio sa uvredama. Rekao je da bi se on obesio na sred Farme da mu se deca krevelje kao njemu i da je dugokosi kreten za koga se ne zna odakle je kao i da je truo i bez srca, a da veruje u sotonu. Dragana je u spavaćoj sobi rekla Mini i Zorici da Miloš preteruje i da ne može njegovo ponašanje više da trpi kao i da ona nije njegov klan i da ne želi ni da bude u klanu. Mina joj je rekla da one nisu njegov klan samo provode vreme sa njim i da ona radi kako god hoće. Dragana je rekla kako joj jedino preostaje da počne da izbegava Miloša.

 

 

 

makonda-tracker