Farma: Olimpijske igre

Farmeri su se probudili neuobičajeno dobro raspoloženi. Maca i Mina su pevušili uz muziku a ostali su se polako razbuđivali. Rekli su da su iznenađeni izborom sluga, ali da je to normalna pojava na Farmi.
2
1 / 19

Miloš je Mini ispričao da mu je neko sakrio klompe, a umesto njih stavio Majine papuče. On sumnja na Macu pa joj je rekao da je sreća što šporet nije naložen inače bi mu sve cigarete zapalio. Mina mu je rekla da možda Maca nije kriv za tu šalu, ali Miloš je bio ubeđen, pa je rekao da je Firči bio loš prema njemu, ali da je Maca mnogo lošiji čovek. Mini je objasnio da se na žurci po treći put pomirio sa Rakom jer on nije zlopamtilo.

Firči je sklonio Miloševe klompe, a Macu je pitao da li je on jutros greškom obukao Majine. Maca je odgovorio da nije video, ali da su klompe završili u đubretu.

Raka je Firčiju, Maci i Zorici rekao da mu je Miloš rekao da više neće da ih provocira i da će da se primiri.

Miloš i Raka su kopali rupu iza wc-a, pa su komentarisali Macinu taktiku. Miloš mu je ponovio da je Maca pričao kako on zlostavlja životinje i da nije u redu što ga je ono veče napadao baš sa njim. Rekao je da je on najlošiji čovek na Farmi. Zatim je prokomentarisao kako su ostali naivni jer misle da im se Raka priklonio, a on u stvari igra svoju igru. Raka je samo potvrdio da gleda svoja posla.

Mina je pitala Draganu da joj ispriča kako se upoznala sa Nemanjom. Dragana je rekla da ne želi o tome da priča ali da je imala predrasude prema pevačima i ispostavilo se da su se one obistinile. Dodala je da je videla da ne može da opstane sa nekim ko ima takav posao.

Raka, Miloš i Zorica su odmarali, a Dragana je sekla travu pa joj je Miloš objašnjavao kako to lakše da uradi. Raka i Zorica su je hvalili, a ona im se zahvalila. Zatim su Raka i Miloš upoređivali ko je od njih dvojice bilo lepši u mladosti i rekli da će dati Dragani slike da ona odluči.

Miloš je očistio svinjac, pa je došao kod Sajka da mu to saopšti. Rekao mu je da je juče ceo dan radio sa Nemanjom, a pošto je izgubio opkladu sa njim. danas je završio ceo posao sam. Dodao je da on želi da sluša gazdu i da svi dobiju ocenu pet kada Proka bude došao u obilazak. Onda je hvalio Raku kako je oprao korito za vodu.

Na Farmi su održane letnje olimpijske igre. Farmeri su prvi dan igara takmičili u tri igre. Prva igra se sastojala u nabacivanju obruča na stubić. Obruči su u tri boje i svaka boja nosi određen boj bodova. U prvoj igri Firči i Miloš su imali po pet bodova dok ostali farmeri nisu uspeli da osvoje nijedan bod. Druga igra se sastojala u brzom ljušćenju krompira za tri minuta. Farmeri su bili podeljeni u dve ekipe od pet članova i dok su u prvoj ekipi najbolje bile Zorica i Milena, u drugoj su Firči i Miloš imali isti broj bodova. Međutim, Firči je primetio da jedan Milošev krompir nije dobro oljušten. Maca je uspeo da očisti sam jedan krompir i napravi ga u obliku nosa. Treća igra se sastojala u prenošenju deset različitih predmeta preko guma i konopaca. Najbrzi je bio Firči koji je svih deset predmeta preneo za dvadeset osam sekundi dok je Maca flašicu vode preneo za petnaest sekundi. Pošto je imao najmanje bodova, Maca je izbačen iz daljeg toga takmičenja.

Mina i Dragana su komentarisale Milenu. Žalile su se kako je zamesila hleb i stavila ga da se peče, a zatim otišla i nije pazila da ne izgori. Mina je rekla kako joj nije jasno kako ostalima nije dosadno da samo sede, a Dragani smeta što se niko ne ponudi da opere suđe kada vidi da ga ona pere već deset dana. Zatim joj je Mina rekla kako svi menjaju taktiku, a ona je ni nema i nikada je nije ni imala.

Farmeri su dobili mogućnost da postave jedno pitanje drugom farmeru, a da on ne zna ko mu je postavio pitanje. Tako je Milena pitala Draganu da li stvarno misli ono što je izjavila da svaka devojka treba da ima sponzora, na šta je Dragana odgovorila da to ne misli. Raka je pitao Miloša da li mu je došao da pobedi po svaku cenu ili da učestvuje u  igri, a Miloš mu je odgovorio da igra igru po svaku cenu. Firči je isto pitao Miloša šta je njegov viši cilj zbog koga želi preko leševa da pobedi, a Miloš je odgovorio da je pitanje glupo i da ne vidi leševe i da svi koji ga poznaju znaju da je za njega rad razonoda. Dragana je pitala Milenu zašto je toliko ljubomorna na nju, a Milena je odgovorila da nikada ne bi bila ljubomorna na nekoga kao što je ona jer svi vide da su potpuno različitei da ne bi poželela da živi njenim životom. Mina je pitala Zoricu zbog čega sve farmere gleda sa visine i zašto taktizira, a ona je odgovorila da je viša od onih koji su joj postavili pitanje, pa ih zato gleda sa visine. Miloš je pitao Zoricu zašto sa Rakom radi muške poslove da bi je kamera snimila, a Zorica je odgovorila da će rado da radi sa svima.

Miloš, Zorica, Milena, Nemanja i Raka su razgovarali u dvorištu, pa je Miloš rekao da ga nacija čuje kada kaže da je Maca najlošiji čovek na Farmi. Raka se šalio sa njim pa mu je rekao da nacija samo njega sluša, da niko ne spava i da šest miliona ljudi nema pametnija posla.

makonda-tracker