poseban dan

400. Veče s Ivanom Ivanovićem: Gost emisije – neko čije je gostovanje SEDAM GODINA čekala cela Srbija!

0
U jubilarnom izdanju popularne emisije, specijalan gost biće neko ko se još nije našao u ovoj ulozi.
foto: Promo
foto: Promo

Već punih sedam godina njegov tok-šou pomera granice ovog žanra, zadržava titulu najgleadnijeg šou programa u Srbiji i održava gledaoce u dobrom raspoloženju.

 

Ovog petka Ivan Ivanović će vas zabaviti i zasmejati po 400. put, i to u specijalnoj, jubilarnoj emisiji u kojoj će on sam biti specijalni gost, zajedno sa Bajagom, koji je uveličavao svaku jubilarnu epizodu do sad.

 

U 400. epizodi Večeri sa Ivanom Ivanovićem uloge će biti obrnute – Ivan će biti specijalni gost, a intervju će voditi Tatjana Vojtehovski. Pridružiće im se i tradicionalni gost jubilarnih emisija Bajaga, koji će i izvesti jednu specijalnu numeru.

 

foto: Promo

Ivan je svoj status jednog od najomiljenijih TV lica, ali i jednog od najuticajnijih ljudi u Srbiji, osvojio svojim autentičnim šarmom i britkim humorom kojim se osvrće na aktuelna estradna, politička, medijska, dešavanja i intervjuima sa popularnim ličnostima, sportistima, političarima, glumcima, muzičarima, domaćim i inostranim zvezdama.

 

Do sada je ugostio brojna svetski poznata imena. Tako su mu u gostima, između ostalih, bili: Monika Beluči, Sting, Brajan Feri, Konča Buika, Bili Ajdol, Entoni la Palja, Alen Delon, Majkl Madsen, Stiven Sigal, Žan-Mark Bar, Arman Asante, Luiš Figo, Zaz, Erik Bardon, Rudolf van Vin, Edi Grant, Gloria Gejnor, Plasido Domingo, Ričard Drajfus...

 

 

makonda-tracker