Telenovela Pali anđeo na Pinku

86
Novi projekat meksičko-američke koprodukcije Telemundo, serija Pali Anđeo, od četvrtka 10. juna, prikazivaće se svakog radnog dana u podne na televiziji Pink

Anhel je od rođenja je proživljavao teške okolnosti koje mu je život nametnuo. Njegova majka Esperansa bezuslovno se borila za ljubav njegovog oca, Martina, koji nikada nije pokazao interes za nju, njenu trudnoću i njihovog sina, već joj je okrenuo leđa kada joj je najviše bio potreban. Za Martinovu porodicu, veza sa služavkom nešto je što bi trebalo izbegavati i nikako ne sme dozvoliti. Esperansa međutim nije odustajala od traganja za njim, ali sve je ispalo bezuspešno, tako da je završila rađajući svoga sina na ulicama Njujorka. Jedini koji joj je pomoć pružio bio je Sandro, prijatelj koji se saosetio sa njenim bolom.

Godinama kasnije, ulica je postala Anhelov drugi dom, dom u kome ga svi znaju kao Đavola. Bez obzira na svoju dobrotu, uvučen je u bandu lopova obučenih za obavljanje velikih kriminalnih dela. To će ga na kraju odvesti do izdržavanja kazne u zatvoru prilikom čega će upoznati Manuelu.

Manuela je advokat i zastupa ga u ovom slučaju. Uspeva da ga oslobodi i daje mu novu priliku kako bi izašao na pravi put, ni ne sumnjajući da će na kraju završiti deleći svoj život na dva dela.

Upoznavanje sa Manuelom u Anhelu budi želju za novim životom, ali po povratu svojoj kući, otkriva da njegova majka ima velika novčana dugovanja prema Leonu, šefu bande za koju je oduvek radio. Leon je plaćao medicinske troškove za lečenje Esperansine bolesti tokom Anhelovog boravka u zatvoru, i sada je jedini način za izlazak iz dugova da Anhel nastavi po starom i bude mu na raspolaganju pri jednoj od najambicioznijih pljački koja se treba ubrzo sprovesti.

Sateran uza zid, Anhel nije u mogućnosti da izbegne Leonovu ponudu, njegova jedina opcija je da organizuje pljačku, onakvom kakva se od njega i očekuje – sa uspehom. Međutim, sudbina će mu podmetnuti novu zamku i tada će se njegov život drastično promeniti. Anhel ni ne sumnja da je najveći krvac za njegovu nesreću i glava kriminalne operacije zapravo verenik žene koja je osvojila njegovo srce, i kao životni revanš otkriva da se radi o Martinu, njegovom ocu i ubici njegovog najboljeg prijatelja, čoveku koga najviše mrzi.

Uloge u seriji igraju: Jenkarlos Kanela, Gabi Espino, Migel Varoni, Karla Monroi Kamaćo Roberto Mateos Horhe Luis Pila, Janete Lehr, Eva Tamargo i mnogi drugi.

makonda-tracker