Najveće svetske zvezde na dodeli MTV Movie Awards

0
Ostalo je još svega nekoliko dana do održavanja devetnaestih po redu 2010 MTV Movie Awards.

Sedmog juna, u noći između nedelje i ponedeljka, u tri sata po našem vremenu u Gibson Amfiteatru u Universal Cityju, Kalifornija, najveće svetske zvezde iz oblasti filma, muzike i zabave okupiće se kako bi prisustvovali najluđoj dodeli filmiskih nagrada. Veliku ceremoniju 2010 MTV Movie Awards uživo će voditi Aziz Ansari, poznat kao zvezda filmova kao što su Funny People, I Love You Man i najavljene komedije Get Him To The Greek.

Dodelu će svojim nastupima ulepšati Keti Peri kojoj će se pridružiti Snup Dog i zajedno će premijerno izvesti njen letnji hit California Girls. Kristina Agilera, jedna od najistaknutijih i najveštijih pevačica protekle decenije, takođe će nastupiti na ceremoniji.

Časke Spenser, vukodlak iz The Twilight sage, ovogodišnji je voditelj sa crvenog tepiha kojim će prodefilovati najveće svetske zvezde kao što su Tom Kruz, Kameron Dijaz, Zak Efron, Dona Hil, Džesika Bil, Bredli Kuper, Miranda Kosgrov, Vanesa Hjudžens, Šin Diddy Kombsa i Rasel Brend, Adam Sendler, Kris Rok i druge zvezde.

Skarlet Johanson, Semjuel L. Džekson, Dvejn Džonson, T.I., Džesika Alba, Eva Mendez pridružuju se impozantnoj listi prezentera.

Oskarovka Sandra Bulok pojaviće se prvi put u javnosti nakon razvoda sa svojim suprugom i primiće najprestižniju nagradu večeri Generation Award.

MTV je za sve gledaoce pripremio još jedno iznenađenje, premijerno će prikazati deo najnovijeg i željno iščekivanog filma Hari Poter i relikvije smrti. Premijera ovog filma zakazana je za novembar ove godine.

Hit komedija The Hangover vodi sa šest nominacija, dok se The Twilight Saga: New Moon i Avatar nadmeću sa po pet nominacija za 2010 MTV Movie Awards, a za petama su im : The Proposal i Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Više informacija o 2010 MTV Movie Awards možete naći na www.mtv.rs

makonda-tracker