Farma: Gagi želi da izbaci Miloša

Gagi se izvinio Milošu, ali je rekao da mu je želja da ga izbaci iz daljeg takmičenja, a Dragana i Nemanja su prvi put priznali da je do raskida njihove veze došlo jer su se među njima izgubile emocije
0
1 / 15

Mina i Miloš su ujutru izveli pse da ih prošetaju, pa su pričali o njenoj nominaciji za slugu. Ona je i dalje nezadovoljna što je Milena kao izgovor da nju izabere rekla da su Maja i Zorica starije i da su tu od početka. Miloš joj je objasnio da svi u njoj vide konkurenciju i da je to bio način da joj se osvete.

Dok su okopavali baštu, Mina je prenela Milošu da je čula da Maja i Gagi komentarištu da se Miloš samo slika, ali je on rekao da ga te priče ne zanimaju. Kritikovao je Raku koji nije okopao kukuruz, a rekao je da će on to završiti.

Dragana, Mina i Miloš su razgovarali kada im se priključio Gagi i upitao Miloša da li može sa njim da razgovara. Miloš je tražio da mu se prvo izvini, a kada je on to i uradio pričali su o tome ko je dovoljno jak da izbaci Miloša iz igre. Miloš mu je rekao da bi se jako razočarao kada bi se desilo da ga Gagi izbaci, a on mu je rekao da mu je to baš želja.

Raka je u štali nadgledao Zoricu kako čisti i hrani životinje, a ona se mučila sa stajskim đubrivom. Milena i Nemanja su došli da objasne Raki kako to ne mora da radi Zorica iako je u toku nedelja kada su zamenili uloge, ali Zorica je insistirala jer je Mina komentarisala da ona ništa ne radi. Posle je rekla da je oterala trideset i jedna kolica đubriva i da ništa teže u životu nije radila, ali da ulaze u finiš igre i da se trudi da je deca ne izbace.

Maca i Nemanja su pekli pitu za doručak, a Firči je rekao da se prvi put probudio a da ga je dočekao doručak i kafa. Svi su se složili da je u kuhinji bolje od kada su muškarci za nju zaduženi i da se niko ne svađa. Gazdarica je u šali rekla da u kuhinji provedu mesec dana sigurno bi se posvađali.

Proka je obišao imanje, pa je bio jako zadovoljan jer su završeni  svi zadaci. Predložio je ukućanima da organizuju prelo za predenje vune pa da to kolektivno završe.

Dragana i Nemanja su prvi put zajedno izjavili da je do raskida njihove veze došlo zbog toga što su se izgubile emocije. Dragana je rekla da koliko je tada bila tužna toliko je sada srećna i da se na kraju sve dobro namestilo. Oboje misle sve najbolje jedno o drugom, a ona je poslušala Nemanjin savet pa je očvrsnula i odrasla.

Milena i Dragana su rekle da ne mogu da budu prijateljice i da se druže i da to nije ni normalno, ali da se poštuju i da su obe različite. Dragana joj je poručila da bi ona i Nemanja trebalo da imaju više poverenja jedno u drugo i da uživaju u svojoj vezi. Milena i Nemanja su priznali da im je bilo čudno kada je Dragana došla ali da su se sada navikli. Rekli su da su nepromišljeno ušli na Farmu, pa je Nemanja rekao da im je sada veza čvrsta kao stena, a Milena da napolju nikada ne bi doživeli situacije sa imanja.

Tokom dana Nemanja i Milena su se posvađali. Nemanji je smetalo što je Milena izjavila da je bila na nudističkoj plaži a nije odmah objasnila da je to bilo kada je imala sedam godina. Njemu je to sramota i jako brine šta bi neko mogao da misli zbog te izjave o njoj. Rekao joj je da ga stalno dovodi u neprijatne situacije a ona mu je obećala da to više neće da radi. On je nastavio da joj govori da ga ona od početka blamira, pravi od njega kretena, a sebe prikazuje u lošem svetlu. Ona mu je objasnila da nije znala šta on podrazumeva pod blamom i da je sve što je uradila - radila jer je ona takva. Rasprava je trajal,a a Nemanja se okrenuo ka kameri i rekao da je možda konzervativan ili tako vaspitan, a možda je i budala i da publika to proceni sama.

Na kraju je Nemanja shvatio da je preterao, pa je legao pored nje i pomirili su se. Oboje su rekli da će se njihov odnos vratiti u normalu kada napuste Farmu i da su svađe normalna pojava za ljude u vezi.

Farmeri su za uspešno obavljene nedeljne zadatke dobili kao nagradu roštilj i uputstvo da odigraju igricu fote, tako što će svako da zada deset zadataka koje će ostali morati da izvrše. Ukućani su se obradovali roštilju, a fote su bile jako zabavne. Među zadacima bili su čučnjevi, cvrkutanje, japanske ljubavne pesme, Maca koji se pretvarao da je kip i Zorica koja je oponašala majmuna. Gagi je Raki namazao karmin, a Maja je izjavljivala ljubav Ljilji. Miloš je baš izvukao zadatak da se izvini Firčiju, ali nije želeo da ga izvrši, kao ni Firči da opere njemu noge.

Zorica i Dragana su razgovarale o Mini koja je prva otišla na spavanje. Zorica je rekla da joj se čini da je upala u blagu depresiju zbog nominacije za slugu, a Dragana joj je objasnila da je mnogo nervozna i iscrpljena i da joj treba odmor.

makonda-tracker