Farma: Izašla Mirjana Božović

2
Iako je Mirjana Božović bila bolja u duelu znanja, Miloš Bojanić je dobio 59,18 odsto glasova publike i treći put se vratio iz arene kao pobednik

Farmeri nisu krili razočarenje nakon što je muzičar Igor Lazić Niggor saopštio da Mirjana Božović napušta seosko imanje u Lisovićima i da se Miloš po treći vraća kao pobednik.

Po dolasku u studio Pinka u Šimanovcima, Miss Srbije 2007. godine delovala je prilično neraspoloženo zbog eliminacije iz daljeg takmičenja, ali je izjavila da se oseća odlično i da je već nedeljama priželjkivala odlazak sa imanja u Lisoviću.

- Zbog svega što se dešava na Farmi, zbog svađa i silnih tenzija već je postalo nepodnošljivo boraviti tamo - rekla je Mirjana, naglasivši da su njeni favoriti za pobedu Ćeranići, Gagi i Firči.

Inače, veče pred duel Miloš je uspeo da protiv sebe okrene i Draganu i Minu, jedine farmerke koje su mu bile naklonjene, izjavom da će se do kraja boriti i zgaziti i prijatelje i neprijatelje. Bojanić je ovo u poverenju rekao Dragani koja je sve ispričali Mini, zbog čega se ona uvredila i sazvala porodični sastanak.

Međutim, na sastanku Mina i gazda Gagi nisu mogli ni da dođu do reči, jer se Bojanić okomio na Zoricu Brunclik.

- Zbog nje sam to sve rekao, ona bi gazila preko mrtvih da dođe do cilja. Nemoj Zorice da ja krenem - rekao je Bojanić, na šta mu je ona odogovorila:
- Ja sam tebe na početku provalila i nemam o čemu sa tobom da razgovaram. Ne držiš se teme razgovora, samo vređaš – poručila mu je gospođa Brunclik.

makonda-tracker