oduševiće vas

Dve devojke bez love: Priča koja potvrđuje da prijateljstvo ne poznaje granice (FOTO)

0
Od subote 8. aprila svakim danom od 15h, gledaoci TV B92 gledaće treću sezonu komične serije “Dve devojke bez love” koja prati dogodovštine dve devojke koje su živele potpuno drugačijim životima, a ipak su postale najbolje prijateljice.
foto: Promo
foto: Promo

Sarkastična pametnica Maks živi u Njujorku i radi dva posla kako bi preživela: kao kelnerica u skromnom retro-restoranu i bejbisiterka za bogatu i luckasto-plitkoumnu Pič (čije se bebe zovu Bred i Anđelina). Jednog dana u njen restoran dolazi visoka, doterana plavuša koja, iako nosi preskupu odeću, želi tu da se zaposli kao kelnerica za minimalac.

 

foto: Promo

 

Maks to želi da spreči ali njen šef ipak odlučuje da pruži šansu Kerolajn. Mireći se sa sudbinom, Maks pokušava da smotanu plavušu obuči kelnerskom poslu, unapred procenjujući da će joj samo smetati. Međutim, iako je očigledno da je to za Kerolajn prvi posao u životu, Maks će otkriti da je ona srčana i vredna devojka koja ima velikih problema: njen otac je proneverio ogromne sume novca i završio u zatvoru, a njoj je od života na visokoj nozi ostala samo odeća koju nosi na sebi, sve ostalo je oduzeto. Da situacija bude gora, posle javnog skandala koji je odjeknuo po gradu, svi ,,prijatelji’’ su joj okrenuli leđa.

 

foto: Promo

 

Uprkos svemu, ona je vesela, optimistična i dirljivo uporna u svom trudu da savlada sve nedaće i komplikacije posla kelnerice, u koje spada i svakodnevno, perverzno nabacivanje kolege kuvara, Olega. Pored Olega, koji je po profesiji kuvar a po životnom ubeđenju i opredeljenju neumorni napaljenko, tu je i simpatični, hiperaktivni Han, gazda restorana, i sedamdesetpetogodišnji, šarmantni crni di-džej, Erl. Srce serije je, međutim, prijateljstvo između Maks i Kerolajn. Pošto je zatekla Kerolajn kako spava u metrou, Maks joj je ponudila da budu cimerke.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker