pravo uživanje

Novo prolećno oseveženje na Pickboxu: Dve serije u koje ćete se zaljubiti!

0
Proleće na Pickboxu donosi sveže serijske sadržaje, a osim novih epizoda serijala odranije dostupnih u ponudi, ovog aprila ćemo moći da uživamo i u materijalu koji se tek uvodi na ovaj popularni domaći striming servis.
foto: Promo
foto: Promo

Šarena serijska salata uključuje poslednje piratske avanture ekipe iz Crnih jedara (Black Sails), dalje igre moći u Milijardama (Billions), dramu i akciju u Škorpionu (Scorpion), pravne zanimljivosti u Bulu, a sada će u ovu slasnu televizijsku kombinaciju uskočiti i sjajna porodična dramedija Fosterovi (The Fosters) i napeti FBI-jevski triler Kvantiko, koji će zasigurno zadovoljiti serijske apetite šire publike.

 

Fosterovi

 

Sasvim obična priča o potpuno neobičnoj porodici Foster centrirana je oko policajke Stef (Teri Polo) i njene supruge Lene (Šeri Som), zamenice direktora škole i oko njihove biološke, usvojene i udomljene dece Brendona (Dejvid Lambert), blizanaca Marijane (Sijera Ramirez) i Hezusa (Noa Sentineo), i nedavno pridruženih Kalil (Maja Mičel) i Džada (Hejden Bajerli), sestre i brata čiji je novi život otežan zbog nezgodnih stvari iz njihove porodične prošlosti. Savremena porodica kakvu još nismo imali prilike da gledamo, svoje postojanje duguje kreatorima Bredu Bredevegu i Piteru Pejdžu, ali i kumi serije Dženifer Lopez koja je prepoznala potencijal projekta i produkcijski ga podržala u fazi pilota sa svojom kućom Njujorikan, nakon čega ju je naručio ABC. Romanse, svađe, intimnosti, raskidi, pomirinja i važne životne lekcije koje će Fosterovi sticati iz epizode u epizodu, stigle su na Pickbox 1. aprila u savršenoj količini za bingovanje – čak tri sezone dostupne su za gledanje odmah.

 

foto: Promo

 

Kvantiko

 

Životi mladih FBI-jevih regruta prolaze u redu i disciplini najzahtevnijeg mogućeg programa obuke u virdžinijskoj bazi Kvantiko, gde su okupljeni oni najsposobniji, najinteligentniji i psihički i fizički najspremniji kandidati koji su pre dolaska u bazu temeljno provereni i odabrani. Ipak, novajlija Aleks Pariš (Prijanka Čopra) čak i u takvim okolnostima biva osumnjičena za organizaciju najvećeg američkog terorističkog napada nakon 11. septembra koji nije počinila. Aleks će zato pobeći iz pritvora u koji je nepravedno smeštena i krenuti u akciju otkrivanja ko joj je smestio i zašto, a na tom putu neće biti sama. U ostalim ulogama ove misteriozne krimi-drame nalaze se Džejk Maklaflin, Jasmin Al Masri, Džoana Bredi i Onžanjo Elis, a seriju je za ABC stvorio Džošua Safran. Na Pickbox stiže prva sezona i to 15. aprila, kad ćemo moći da pogledamo ukupno 22 epizode ovog osvežavajućeg serijskog trilera.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker