Super ljudi

Dok je žiri zaprepašćen neverovatnim sposobnostima takmičara: Đuro zabrinut za svoje psihičko zdravlje (FOTO)

0
Anđelka Pripić, Zrinko Tutić, Branko Đurić Đuro i doktor Vuk Aleksić, članovi žirija, su sa svakim zadatkom sve više u neverici, fascinirani ili zaprepašćeni neverovatnim sposobnostima takmičara.
foto: Promo
foto: Promo

Prve dve epizode trenutno najgledanieg šoua o super ljudima izazvale su mnogo zapanjenih reakcija i pomerile granice onoga što smatramo normalnim, odnosno fascinantnim.

foto: Promo

U novoj epizodi, naši genijalni takmičari će i vas naterati da padnete u nesvest i zamišljate najbizarnije priče, zbog čega je Đuro ozbiljno zabrinut za svoje psihičko zdravlje. Gledaćete akrobatkinju koja se poput gracioznog pljačkaša banke provlači kroz lasersku konstrukciju vezanih očiju, posle čega je Zrinko najavio ponovno okupljanje članova bande Okeanovih 11 (iz filma "Igraj svoju igru").

foto: Promo

Najstariji takmičar će vas fascinirati svojom neverovatnom sposobnošću da pogodi svaki dan u nedelji prema zadatom datumu, čak dvesta godina unazad ili unapred, što je kod Vuka izazvalo maksimalno divljenje. Mali super čovek će sa lakoćom mađioničara uraditi ono o čemu mnogi od nas maštaju, iznerviraju se i na kraju odustanu – slagaće Rubikove kocke sa povezom na očima, što će Anđelku oboriti s nogu.

foto: Promo

Videćete još i kako profesionalni bravar može po sećanju da otključa ormariće i pronađe skrivene kofere, kao i kako profesionalni autor i rešavalac zagonetki svoju specijalnu sposobnost koristi da zapamćene reči uklopi u enigmatsku tablicu nalik beloj ukrštenici.

 

Na kraju ćete saznati kako se uz što luđe slike i priče, nelogične i seksualne asocijacije najbolje pamte brojevi.

foto: Promo

Večeras u 21 sat na Prvoj televiziji.

makonda-tracker