novo izdanje emisije 30 minuta

Mirjana Bobić Mojsilović: Bila bih predsednik tople, nežne, vaspitane i kulturne Srbije!

0
Gošća ovonedeljne emisije "30 MINUTA", koja će na programu EDU TV - Obrazovne televizije biti u petak, 7. aprila, od 20:30h, je Mirjana Bobić Mojsilović.
foto: Promo
foto: Promo

Njen novi roman "Tvoj anđeo čuvar" koji govori o jakoj ženi koja sreće jakog muškarca, izazvao je mnogo lepih i pozitivnih komentara. Uzbudljiva, duhovita i potresna priča o ljubavi. Odakle ideja i potreba da napiše ovaj roman i kako je izgledao proces stvaranja otkriva za 30 minuta. Osvrnula se i na političku situaciju u zemlji i dodaje da je odavno počela da liči na priču pop Ćira i pop Spira. Nikad ne bi poželela da bude predsednik države, ali ako jeste bila bi predstavnik one tople, nežne, vaspitane i kulturne Srbije.

foto: Promo

Ispričala je kada joj je mama jednom prilikom rekla da ume da radi tri stvari u životu - da piše, da slika i da kuva, a da sve ostalo, kako kaže, pojma nema. Najveća blagodet koju možete da dobijete i napravite u svom zivotu je da lepo vaspitate svoju decu, sve ostalo je nebitno. Šta trenutno piše, priprema, slika i kako govori stihove saznaćete u novom izdanju emisije 30 minuta.

 

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker