Farma: Miloš želi da bude moralni pobednik

Miloš je izjavio da je zdrav čovek i da namerno igra sam protiv svih jer niko ne može da mu parira, a Dragana je prihvatila Đusovo izvinjenje
0
1 / 16

Rano ujutro Miloš je probudio Gagija. Požalio mu se da je jedna svinja pobegla iz obora i da on kao gazda mora da organizuje nekoliko farmera da je vrate. Gagi je rekao da će Raka to da sredi, ali Miloš je insistirao da on kao gazda mora to da reši. Za to vreme Raka je vratio svinju u obor, a Miloš se čudio kako je to sam uspeo. Gagi se naljutio i rekao Milošu da je to namerno uradio kao i da je prozreo njegovu nameru da ga svako jutro budi. Miloš se pravdao da je njegova obaveza kao sluge da obaveštava gazdu o svemu što se dešava na Farmi bez obzira na vreme.

Miloš je naglasio da je izuzetno zdrav čovek koji vodi računa o svom zdravlju i ide na redovne kontrole i da nema nikakvih oboljenja kao i da se trenutno odlično oseća.

Dragana je rekla kako je Miloš njoj i Mini rekao da će namerno da pusti svinje iz obora da bi probudio Gagija i naterao ostale farmere da ih skupljaju po dvorištu. Miloš je na to dodao da mora da pravi šou i da ne može gazda da spava do dvanaest sati. Rekao je da je za razliku od zle namere koju imaju ostali ovo njegovo delo samo jedna šala.

Maca je u kuhinji razgovarao sa Draganom pa je ispitivao da li je nešto radila osim što igra u baletu na šta mu je ona odgovorila da ne može da radi, jer ide na fakultet. On se šalio da bi se rado menjao sa njom i da je ona kao jedna princeza na džaku graška.

Gagi se žalio farmerima da ga je Miloš namerno probudio i da je to njegova nova taktika. Zatim im je prepričavao kako nije hteo da založi za Draganu u štali pa je njoj bilo hladno celu noć. Maji je rekao kako misli da on cele noći smišlja kako da napravi neku spletku i da ih namerno nervira i da sve radi po svome. Maja je zatim rekla Mini i Dragani da bi i one trebalo da mu daju štapić jer će sigurno dobiti od svih ostalih. Mina je dodala da ni njoj ne odgovara što je on takav prema svim ukućanima, ali da ne može da mu okrene leđa bez razloga.

Miloš je izjavio da namerno igra sam protiv svih jer niko ne može da mu parira i svi su ljubomorni a cilj mu je moralna pobeda kojom će da pokaže da se prema Farmi i ljudima ne odnosi kako to ostali farmeri rade.

Đus se izvinio Dragani što je provocirao i što su došli u sukob pa joj je objasnio da se on tako zeza a da je ona to shvatila suviše ozbiljno. Rekao joj je da ona ne razume njegove šale, ali da nije želeo da je uvredi. Ona mu je rekla da je u početku bio vrlo neprijatan, ali da se sada promenio i prihvatila je izvinjenje.

Firči, Sajko i Nemanja su pravili bokseve za pse dok su se Milena i Mira šetale dvorištem. Maca i Đus su cepali drva a Miloš je čistio štalu. Rešio je da štalu tako očisti da u njoj mogu da piju kafu i da bude čistija i lepša od dnevne sobe. Zatim je zvao Draganu da joj pokaže šta je sve uradio zbog nje a ona se iznenadila kako je sve sredio. Dragana je Mini opisala kako je Miloš očistio štalu a zatim joj je rekla da je promenila mišljenje o njemu. Zamerila mu je što nije hteo da naloži vatru da im bude toplo kad spavaju i što stalno ide za njima i opterećuje ih pričama o ostalim farmerima. Mina je rekla da je on jako vredan, ali da ne voli što se ljuti na onoga ko mu da štapić pa će zato ona svoj dati Dragani. Zaključila je da preteruje i da kad dođe ponovo do izbora između nje i Miloša da će štapić dati njemu.

Farmeri su dobili zadatak da se vizuelno preruše u farmera čije ime izvuku i do kraja večeri da se ponašaju kao ta osoba. Raka je izvukao Đusa, Đus je izvukao Gagija, Gagi je izvukao Milenu, Milena je izvukla Raku, Nemanja i Dragana su izvukli jedno drugo, Zorica je izvukla Macu, Maca je izvukao Sajka, Sajko je izvukao Miru, Mira je izvukla Maju, Maja je izvukla Firčija, Firči je izvukao Zoricu a Mina i Miloš su izvukli jedno drugo. Farmeri su se odlično zabavili a posle uspešno obavljenog zadatka dobili su nagradu.

 

makonda-tracker