Keti Peri nastupa uživo na MTV Movie Awards 2010

0
Popularna pevačica Keti Peri izvešće tom prilikom svoj prvi singl California Gurls sa novog albuma Teenage dream koji će izaći krajem avgusta

Prethodno najavljenoj izvođačici Kristini Agileri i prezenterima među kojima su Tom Kruz, Kameron Dijaz, Zak Efron, Džona Hil, Džesika Bil, Bredli Kuper, Stiv Karel, Miranda Cosgrove, Šaun Vajt, Vanesa Hadžens, Šon Didi Kombs i Rasel Brand pridružiće se i glumačka postava Grown Ups koju čine Adam Sendler, Kris Rok, Kevin Džejms, Rob Šnajder i Dejvid Spade, zajedno sa Polom Rudom, Džejsonom Segelom, Anom Kendrik, Kristoferom Mintz-Plaseom i Obri Plazom.

MTV Movie Awards 2010 čiji će domaćin biti Aziz Ansari biće emitovane uživo iz Gibson amfiteatra u Universal Cityju u Kaliforniji, u noći između nedelje i ponedeljka, 6. juna u 3 sata ujutro po našem vremenu.

Keti Peri nominovana za MTV Video Music Awards i Grammy, pojavila se na sceni 2008. godine sa svojim prvencem One of the Boys. Album se prodao u pet miliona primeraka širom sveta i Keti je provela sledeće dve godine na turnejama po celom svetu. Sada se sprema da ponovo krene na turneju sa svojim aktuelnim albumom Teenage Dream, koji će biti pušten u prodaju 24. avgusta. Na njemu se nalazi singl California Gurls, koji se popeo na prvo mesto na iTunes, samo jedan sat nakon pojavljivanja.

Glasanje za pobednika u devet starih i tri potpuno nove kategorije traje od 12. maja do 5. juna na www.MovieAwards.MTV.com, dok će glasanje za najbolji film ove godine biti otvoreno i tokom šoua uživo.

makonda-tracker