oduševiće vas

Večerašnja epizoda će vas ostaviti bez daha: Ne propustite emisiju Super ljudi (FOTO)

0
U drugoj epizodi, sa nevericom ćete gledati takmičara koji spaja 24 para blizanaca kao u igri memorije.
foto: Promo
foto: Promo

Prva epizoda ovog spektakularnog šoua je ostavila bez daha kako žiri, čiji su članovi Anđelka Pripić, Zrinko Tutić, Branko Đurić Đuro i doktor Vuk Aleksić, tako i publiku u studiju, i iza malih ekrana.

 

Osim što je bilo među najgledanijim emisijama u tom trenutku, ovo maštovito i originalno takmičenje pomera sve granice, u produkcijskom, vizuelnom, i u sadržajnom pogledu!

 

foto: Promo

 

Đura je sa strahom posmatrao ovaj napeti zadatak, a kako se odvijao dalje mislio je da sanja. Na kraju je sve raznežilo iznenađenje koje je produkcija pripremila ovom neverovatnom takmičaru. Zatim ćemo preći preko mosta čije se daske lome, ako se ne pogodi prava boja, i to zajedno sa takmičarevim ocem.

 

foto: Promo

 

Uzbuđenjiima nije kraj, posebno kada se radi o ženskoj publici, jer će vas takmičarka, ali i Anđelka, provesti kroz prepoznavanje bodi bildera putem opipavanja njihovih napetih mišića. Saznaćete i šta je stereoskopija ili binarni vid i kako se uz pomoć mentalne aritmetike mogu sabrati sve domine i to u sekundama pre njihovog rušenja.

 

Od početka takmičenja dobijamo sve više pozitivnih poruka od naših gledalaca, koji oduševljenim ovim novim formatom koji do sada nije viđen na našoj televiziji. Žiri, takođe, uživa ovom novom kreativnom konceptu, a posebno u tome što je svaki zadatak originalan i specifično osmišljen za svakog novog super čoveka.

 

foto: Promo

 

Nadamo se da ćete i vi sa uzbuđenjem pratiti naše dalje takmičare i možda, zajedno sa njima i nekim članovima žirija, otkriti neke svoje specijalne sposobnosti.

 

Drugu epizodu emisije "Super ljudi" pogledajte večeras u 21 čas na Prvoj televiziji.

makonda-tracker