Farma: Gagi je novi gazda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

jelica

17-05-2010 18:58h
Milena i NEMANJA mogu mnogo da pricaju ali tu i nema mnogo istine to se ne zove ljubav njihovo ponasanje trebaju potraziti strucnu pomoc da bi im ostala veza. kod njih ce u zajednici uvek jedno biti zrtva ) njihove veze .

makedonka

18-05-2010 09:08h
Farma je dosta gledana u Makedoniji, ali nije dobro da oni koji su je osmislili nista ne preuzimaju. Ponasanje jedne zvezde kako sto je Milos je stvarno degutantno. Vecu tracaru nisam srela u zivotu iako imam 55 godina. Nije u redu da niko nije dobar sam je on.Kad su usle Mina i Dragana on je sacekao kao tuzi baba i zato imaju njihovu podrsku. Ljepo je rakao Raka da se treba da se dokaze suzivot medju generacijama ali ovako je izgubilo draz.Kako niko ne zeli da shvati da Milos daje samo loso lice farmi. Nemanja je u transu, to njegovo ljubakanje je manijacko stim sto je pod velikom presijom. Sto ce biti sutra kad im se putevi razidju? Mama Ceranic kako ce da gleda svoju cerku neznam ali to sto mi gledamo je bljam.Neka neko koregira svu situaciju da nebi izgubila na kvalitetu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: