nova avantura

Sve je spremno za najveće i najodvažnije bekstvo do sada: Neizvesni obrti i prepoznatljiva uzbuđenja na televiziji FOX!

0
Legendarna televizijska serija „Bekstvo iz zatvora“ vraća se na FOX s 9 novih uzbudljivih epizoda! Kao i u prethodne 4 sezone, tu su svi članovi ekipe i ovog puta beže iz zatvora širom sveta kako bi spasili jednog od svojih. Potpuno novu avanturu karakterišu prepoznatljiva uzbuđenja i neizvesni obrti, koji su proslavili originalnu hit seriju.
foto: Promo
foto: Promo

Delom snimana na lokaciji u Maroku, nova sezona serije ponovo okuplja Ventvorta Milera, Dominika Parsela, Saru Vejn Kalis, Amorija Nolaska, Roberta Nepera, Rokmonda Danbara i Pola Edelstajna u svojim prepoznatljivim ulogama, zajedno sa tvorcem Polom T. Šeringom, koji se vraća iza kamere. Serija „Bekstvo iz zatvora“ biće premijerno prikazana u Srbiji i regionu u četvrtak 6. aprila, u 22.00 na FOX kanalu.

 

foto: Promo

 

Ventvort Miler, glavna zvezda serije, nedavno je izjavio:

 

Nisam bio iznenađen kad sam dobio poziv da se ponovo priključim ekipi, zato što je ideja zapravo potekla iz razgovora koje sam vodio s Dominikom kada smo se sreli na snimanju serije „FLEŠ“. Počeli samo da razgovaramo o mogućnosti da se vratimo ulogama koje smo igrali u „BEKSTVU IZ ZATVORA“. Pokucali smo na FOX-ova vrata i ispostavilo se da su i oni vodili slične razgovore. Kada su uspeli da ubede Pola Šeringa, koga smatram najzaslužnijim za uspeh serije, da se priključi ekipi, pomislio sam – imamo pravu stvar. Od svega mi je najviše nedostajao lik koji igram. Majkl Skofild mi je prirastao srcu i pružio mi je mnogo toga… ali i dalje mi predstavlja izazov. To je uloga koja je i fizički i emocionalno veoma zahtevna. Uvek je se sve pitanje života ili smrti”.

Novi deo priče počinje tako što se pojavljuj nagoveštaji koji ukazuju na to da bi Majkl, za kog se mislilo da je mrtav, mogao da bude živ, a Linkoln i Sara (Sara Vejn Kalis, Kolonija, Okružen mrtvima), Majklova žena, smišljaju plan za najveće bekstvo svih vremena. Tri najozloglašenija kriminalca pobegla iz River Stejt zatvora, Sukre (Nolasko, Telenovela), Ti Beg (Neper, Heroji) i Stotka (Danbar, Mentalista) vraćaju se u akciju. Sada kada je Majkl iza rešetaka ozloglašenog zatvora Ogigija u Jemenu, opasnost je jednako stvarna izvan zatvora kao što je i u zatvoru.

 

foto: Promo

 

„Bekstvo iz zatvora“ je serija nominovana za nagrade Zlatni globus i Emi. Tvorac Pol T. Šering se vraća, ovog puta i u ulozi izvršnog producenta, zajedno s Vonom Vilmotom, Majklom Horovicom, Donom Olmstedom, Nelsonom Makormikom, Martijem Adelstajnom, Nilom Moricom i Bretom Retnerom. Nelson Makormik se takođe pojavljuje kao režiser serije.

 

foto: Promo

 

Serija „Bekstvo iz zatvora“ se vraća u četvrtak 6. aprila, u 22.00 na FOX kanalu.

 

makonda-tracker