#STAYTUNED

Kako li će reagovati na OVAKAV doček: Suzana Mančić u krevetu sa Radom Radenović (FOTO)

0
Kao što je već poznato (kako koncept emisije nalaže) Suzana Mančić će se naći sa Radom Radenović u krevetu. A kako će spisateljica i voditeljka reagovati na izdanje svoje koleginice pogledajte u sredu!
foto: Promo
foto: Promo

U protekloj emisije "Rada sam", voditeljka je zadala novi izazov starleti Soraji Vučelić koja je u centru Beograda prala šoferke prolaznicima na semaforu.

 

Naime, Soraja je poznata po provokativnom oblačenju, pa je tako i te večeri na sebi imala kaput, dok su joj bradavice bile prekrivene nalepnicama u obliku srca. Ona je iste takve poklonila Radi i zatražila od nje da se s tim pojavi u sledećoj svojoj emisiji.

 

foto: Promo

Voditeljka se prvo zbunila i pokušala da objasni starleti da ne može da dođe tako (ne)obučena, međutim Soraja je insistirala tvrdeći da nije ništa strašno.

Strašno ili ne, Rada će se u sledećoj emisiji pojaviti sa nalepnicama na grudima, a u goste će joj doći voditeljka i spisateljica Suzana Mančić.

 

foto: Promo

Kao što je već poznato, kako koncept emisije nalaže, Suzana će se naći sa Radom u krevetu. A kako će spisateljica i voditeljka reagovati na izdanje svoje koleginice pogledajte u sredu, 29. marta u emisiji "Rada sam" od 00:00 sati!

makonda-tracker