Premijera devete sezone emisije 30 minuta

Svetlana Ceca Bojković: Trudim se da ne budem nostalgična

0
Premijera devete sezone emisije "30 MINUTA" biće na programu EDU TV- Obrazovne televizije u petak 31.marta u 20:30h, a gošća ove emisije je Svetlana Bojković.
foto: Promo
foto: Promo

Posle pet godina cekanja Svetlana Bojkovic je gosca emisije "30 MINUTA" . Otkriva sta prvo pomisli kada se seti serije "Bolji zivot" koja je snimljena pre tacno 30 godina.

 

- Opšta klima je tada bila lepša. Snimali smo je u sjajnom raspoloženju, ne sluteći ili ne želeći da verujemo da će to biti poslednja jugoslovenska serija. Kada smo završili snimanje počeo je rat. I više ništa nije bilo isto. Trudim se da ne budem nostalgična, ali ipak me obuzme seta kada pomislim na to vreme - rekla je Ceca za 30 minuta.

foto: Promo

Glumica je ovom prilikom ispričala i kako je izgledao susret porodice Popadić na obeležavanju jubileja, dodajući da su shvatili da je Lidija Vukićević ostala potpuno ista, dok su se svi ostali, ipak, promenili. Ceca, kako kaže, nije bila za predlog da se snimi nastavak serije iz razloga što to onda ne bi moglo da se nazove "Bolji život" i da su se okolnosti definitivno promenile.

 

A koliko joj je nedostajao Beograd dok je živela u Helsinkiju i da li joj sada iz Srbije nedostaje Finska, kako teku probe predstave "Ričard III" i njen veliki povratak na scenu Narodnog pozorišta saznaćete u premijernoj emisiji 30 minuta.

 

Autor i voditelj je Dejan Jelača.

makonda-tracker