Farma: Pomirili se Raka i Đus

Iako su se danima svađali na Farmi, Raka i Đus su se sinoć izmirili, dok između Zorice i Mine i dalje vlada velika netrpeljivost. Za to vreme Vlada je ponet emocijama ispisao ime svoje devojke na ogledalu u dnevnoj sobi
0
1 / 12

Jutro posle burne svađe između Rake i Đusa, Maca, Zorica i Miloš su komentarisali da je Đus preterao i da je izazivao Raku koji je takođe preterano reagovao i sada se napravila dodatna neprijatna situacija u kući.

Miloš je Dragani i Mini koje su bile u kuhinji ponudio pomoć, pa je Zorica koja je to čula upitala zašto njoj nije nudio da pomogne kada je sama sređivala kuhinju. Miloš se branio da je nudio ponudio pomoć svima generalno, a Mina je upitala Zoricu zašto je ljubomorna na nju i Draganu. Ona joj je odgovorila da se njoj ne obraća i nastavila Milošu da pridikuje kako takvo ponašanje nije u redu. Onda je Miloš kleknuo ispred nje i šaljivo rekao da šta god treba i njoj će pomoći, a Mina se ljutila jer se bez razloga brani i kleči pred Zoricom.

Vlada je ispisao na ogledalu u dnevnoj sobi ime svoje devojke, a Mina i Maja su ga opomenula da to ne sme da se radi i da ako hoće da piše, to uradi na svom krevetu. On je nastavio da piše i rekao da  će namerno ponovo da napiše i ako obrišu jer ima pravo da piše šta god hoće. Onda je došao i Firči da ga opomene da obriše taj grafit ali on nije hteo da ga sluša i rekao mu je da ako može on po radionici da piše može i on u kući.

Farmeri misle da je do svađe između Rake i Đusa došlo jer je napeta atmosfera u kući. Maja misli da je Rakinom burnom reagovanju na Đusovu šalu doprinela nezgoda u štali kada mu je krava isprljala čisto odelo. Svi se slažu da su obojica preterali, ali da su odrasli ljudi i da će ubrzo rešiti svoj sukob. Takođe tvrde da su nervozniji  i neraspoloženiji zbog nedostatka hrane, pa im je ovo najgora nedelja do sada. Vlada je rekao da se trudi što više da spava da bi mu vreme do sledeće pijace brže prošlo.

Proka je sa gazdom obišao imanje i konstatovao da su zadaci izvršeni ali da je kod svinja i dalje prljavo i neuredno. Ipak farmeri su dobili kao nagradu četiri pauna o kojima trebaju dobro da se staraju.

Mina je bila iznervirana Zoričinom izjavom da joj se ne obraća, pa je sa Đusom u dvorištu komentarisala kako nju više neće da trpi. Đus je dodao da ne želi da se preispituje i razmišlja da li ispravno postupa kada su ona i Raka u pitanju i da je on bundeva od mozga, a ona nabeđena kraljica. Zatim im se pridružio Miloš, a Mina ga je napala da šuruje sa Zoricom, a posle je kod njih ogovara. Besno je rekla da joj Zorica do sada nije stala na žulj ali da je sada jako iznervirala. Miloš se pravdao da se ne dodvorava Zorici, a onda se sa Đusom i Minom dogovorio da kada budu gazde, Raku i Zoricu stave za sluge.

Miloš je Raki rekao da je Gagi najveći folirant na Farmi i da će imati najmanje glasova od publike. Naglasio je da je on prespavao sve zadatke i da ništa ne radi. Raka se složio sa time i dodao da ni Đus nije ništa bolji.

Gagi je Milošu rekao da će morati da mu da štapić za nominaciju, a Miloš mu je rekao da ako to uradi više nikada neće reč sa njim progovoriti. Gagi se pravdao kako se sa Mirjanom više druži, a Miloš je dodao da štapići nemaju veze sa ljubavlju nego sa zaslugom i da on svoj nije zaslužio. Onda mu je rekao da on njega nikad ne bi mogao da stavi za slugu i da će se sam izboriti protiv svih.

Gagi je Đusa nagovarao da ode u radionicu i provocira Raku što je on i uradio. Sve vreme je Raki dobacivao i pokušavao da ga iznervira, ali Raka je mirno sedeo i slušao ga. Onda se Đus naljutio jer mu je Gagi dok su bili u radionici rekao da je poludeo i što svi imaju nešto da kažu Raki, a niko ne sme i njega podmeću.

Dok su se spremali za spavanje Đus je nastavio da provocira Raku i da ga napada da je homoseksualac. Prišao je Rakinom krevetu i izazivao ga da ga udari, ali Raka se samo smeškao i odgovarao mu na uvrede. Raka se zatim izvinio za sve što mu je rekao, a Đus je potvrdio da nije imao lošu nameru juče kada mu se smejao. Izmirilisu se i izljubili a Đus mu je rekao da je ispao čovek.

 

makonda-tracker