skreno sa Aleksandrom Simić

Maja Rakovic: Emocije su protkane kroz svaki deo našeg života

0
Kada vaše prezime zameni ime vašeg radija i sna za koji živite i radite onda se svakako može reći da ste uspeli. Takva je priča Maje Rakovic nasmejane, uvek ljubazne i srdačne, istrajne a ,kako i sama kaže ,pre svega izrazito emotivne.
foto: Promo
foto: Promo

Aleksandri Simić poverila je priče o svojoj mladosti i sazrevanju, i ponekoj grešci ali ne kaje se ni zbog čega pogotovo zbog ljubavi. Seća se trenutka kada ju je stara simpatija pitala da mu kaže da li je volela jer je samo to važno, a sve ostalo ima verovatno manju moć.

 

U emisiji se priseća nekadašnjeg Sarajeva i raje, svoje prve velike ljubavi, poezije, „lutanja “ do radija . Otkriva kako je vaspitala svoje dvoje dece, u čemu je možda pogrešila, kojim divnim životnim istinama su je njeni roditelji naučili i kako su uvek bili u skladu jedno sa drugim.

 

Maja se budi radosna, ponekad više razmišlja noću pa je te misli na trenutak

sapletu ali brzo se vrati. Obožava putovanja i putuje često. Voli i razume ljude a kada se naljuti najčešće samo strogo pogleda nekoga i napusti prostoriju.

 

U emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić govori i o besmislenosti mržnje i osvete nakon razvoda, govori o svojoj nadi i veri u ljubav, o našoj slobodi , komentarima ljudi oko nas, muškarcima, ženama, našim odnosima, našim pitanjima...

 

Pogledajte danas na tv Naša od 17h ovu izrazito iskrenu priču i svedočenje života. Emisija se reemituje na TV BN i može se pratiti na teritoriji cele BIH.

makonda-tracker