Paparazzo potera No10: Nataša se ljubila sa Dačom pred Hanom

1
U jubilarnoj desetoj epizodi najgledanije zabavne forme u Srbiji Paparazzo potera, koja je na programu TV Pink u sredu, 12. Maja u 21, centralna ličnost je Nataša Bekvalac.
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Panonska lepotica praćena je u Beogradu i Novom Sadu i usnimljene su sve njene komunikacije u poslednja dva meseca. Posle još jedne operacije prvi put je uslikan njen suprug Danilo Ikodinović i to u strasnom poljupcu sa Natom, kao i njihova trogodišnja ćerka Hana koju strogo čuvaju od očiju javnosti. Bekvalčevu komentariše njen prijatelj Ognjen Amidžić (koji je u ovoj epizodi takođe bio žrtva paparazza), njen muzički producent Aleksandar Kobac, novinarka Marija Lazić i psiholog Aleksandra Janković.

Pored ovih priča, očekuje vas još mnoštvo intrigantnih snimaka. Najzanimljiviji je svakako fizički napad razularene Zorice Marković na našeg snimatelja. Zorica je išamarala nesrećnog mladića koji je pokušao da pobegne iz dvorišta njenog restorana gde ju je snimao sa duplo mlađim dečkom.

Takođe, videćete i prve snimke razmene nežnosti našeg poznatog reditelja i zavodnika Juga Radivojevića i glumice Milene Vasić sa kojom je već neko vreme u vezi, kao i dvostruku mamu Anu Kokić u akciji sa dvoje dece. Poslastica će biti i priča o Anabeli koja ovih dana obilazi prodavnice venčanica jer planira da se uda za Mladena Radulovića koga je upoznala u Velikom bratu, a koji se u međuvremenu već uselio u njen stan, kako je zabeležila naša ekipa.

Kroz još jednu izuzetno zanimljivu epizodu vodi vas Sandra Čerin. Autor emisije je Darko Popović, a koautor i u ulozi paparazza Zoran Ilić - Kiza.

makonda-tracker