Farma: Ivan Gavrilović izašao po drugi put

0
Takmičenje za nagradni fond od sto hiljada evra sinoć je po drugi put završio Ivan Gavrilović, izgubivši u duelu na Farmi od Milene Ćeranić

Mlada Zvezda Granda Milena Ćeranić pobedila je Ivana Gavrilovića u kvizu znanja potrudivši se da nauči odgovore na sva pitanja, dok Ivan nije zapamtio čak ni pravila duela. Iako je od publike osvojila 41 odsto glasova, znanje se isplatilo i Milena je ostala  na Farmi, a Ivan je samo promrljao: Šta ću kad ne znam ta seljačka pitanja.

Gostujući u studiju TV Pink u Šimanovicima mlađi brat Milene Ćeranić, Andrija, rekao je da mu teško padaju komentari na račun ponašanje njegove sestre na Farmi jer ona inače nije takva.

- Milena ni ne psuje ovoliko, osim ako je baš primorana, ali na Farmi je stalno isprovocirana. Neću da ulazim u njen i Nemanjin odnos, niti da odgovaram na tuđe komentare. Njih dvoje su shvatili da je sve to igra, i zašto se ne bi i sami poigrali - rekao je on.

Sestra Ivana Gavrilovića, Jasmina Adžić, bila je kritična prema bratu rekavši da se ipak nije poneo kako je trebalo u poslednjoj nedelji učešća na Farmi, jer se uplitao u razne priče sa starijim farmerima.

 

makonda-tracker