premijera

Dugo očekivano: Početkom aprila druga sezona serije Izgnanik (FOTO)

0
Druga sezona IZGNANIKA imaće deset epizoda i premijerno će biti prikazana na FOX-u u više do 125 zemalja izvan SAD.
foto: Promo
foto: Promo

Premijera prve sezone IZGNANIKA privukla je rekordnih 26 miliona gledalaca u svetu tokom svog paralelnog prikazivanja i do tada neviđeno interesovanje na internetu i društvenim mrežama. U drugoj sezoni, nastavlja se misterija o pozadini natprirodnih pojava u gradu Roumu.

 

Dok demoni sve više i dublje opsedaju Kajla Barnsa (Patrik Fjudžit), on se trudi da zaštiti osobe koje su mu drage. Ali onostrane sile su opasnije nego što je Kajl mogao i da zamisli. Njegov trud pretvoriće se u bitku za Roum, dok sam Kajl otkriva mračne tajne iz sopstvene prošlosti.

 

foto: Promo

Priča u IZGNANIKU, iako je spolja natprirodna, istražuje to kako se ljudi snalaze u ekstremnim okolnostima dok štite svoje najdraže. S tom temom mogu da se identifikuju gledaoci širom sveta. Oduševljen sam što će publika u preko 125 zemalja uskoro imati priliku da vidi kako se Kajl i drugi žitelji Rouma u Zapadnoj Virdžiniji i dalje snalaze u gradu i svetu koji u drugoj sezoni postaje sve mračniji, zlokobniji i nepredvidljiviji”, kaže Kirkman.

makonda-tracker