Farma: Đurđevdan u Lisovićima

Farmeri su dobili slavski ručak, a Miloš i Raka su lomili kolač. Miloš je održao zdravicu u kojoj je svim ukućanima poželeo da zaborave na nesporazume i razmirice i da budu prijatelji a zatim je očitao Oče naš ali se zbunio pa mu je bilo jako neprijatno. Uveče
0
1 / 19

Milošu je slavu prvi čestitao Raka, a Miloš se zaplakao jer je izuzetno emotivan i na dan svoje slave je daleko od porodice. Zatim su mu Ivan i Đus čestitali slavu pa su se izmirili i Miloš im je sve oprostio. Zakunuo im se da priča o batinama i kazni od pet hiljada dinara nije tačna, pa se ponovo zaplakao, a oni su ga tešili. Opet je prokomentrisao da je Maca kriv za sve spletke i da mu siguro neće biti pravo što su se sad oni izmirili.

Đus je rekao da se samo šalio sa Milošem i da nikome zlo ne misli, ali da ne želi da se dosađuje i da će verovatno još provokacija da smišlja. Firči, Sajko i Vlada misle da pomirenje nije iskreno i da će opet doći do svađe.

Proka je bio u nedeljnom obilasku pa je konstatovao da Nemanja nije mogao samoinicijativno da obustavi zadatak pravljenja staze, ali su farmeri ipak dobili golubove za nagradu.

Mina i Dragana su ponovo bile same u kuhinji i pošto Dragana ne ume da kuva, zamolila je Minu da joj pomogne. Mina je protestvovala da i dalje ona sama sve radi, a Maja, Milena i Mira sede u dvorištu. Na kraju je pomogla Dragani, ali je ostala ljuta. Zaključili su da Maja već danima nije ušla u kuhinju i da je stalno u radionici, a da Milena od kako je sluga nijednom nije skuvala ručak. Posle se Mina opet žalila na sav glas, pa joj je Dragana rekla da je dvolična i da nije trebalo da joj pomaže ako joj prebacuje. Mina je otišla da pere veš kod bunara, ali se udarila i rasplakala jer nije htela da traži da joj neko pomogne.

Tokom slavskog ručka Gagi i Ivan su imali incident jer je Ivan ispuštao gasove, a Gagi je demonstrativno napustio trpezu. Posle su se svađali u dvorištu, pa je Ivan rekao da nije trebalo tako da reaguje i svima kaže šta se desilo, a Gagi se pravdao da je gadljiv i da takvo ponašanje ne može da toleriše. Na kraju su se složili da su obojica odreagovali glupo i izmirili su se.

Zorica je prozvala Milenu i Mirjanu da idu u kupatilo i šapuću aludirajući da nju ogovaraju, ali obe su rekle da to nije tačno. Maja, Mina, Dragana i Miloš misle da je normalno da se njih dve odvajaju jer su najbolje drugarice. A Ivan i Maca misle da možda postoje neke simpatije između njih dve pa se zato odvajaju.

Tokom žurke Milena je uzela da otpeva jednu pesmu, a posle toga je sela pored Nemanje koji je bio neraspoložen. Upitao je koga je gledala dok je pevala pesmu na šta se ona zbunila i nije joj bilo jasno zašto je to pita. Maja i Firči su bili u radionici i bojkotovali žurku, pa je Maja rekla da je na pomolu nova svađa jer je došlo do nesporazuma. Ispričala mu je kako je Milena, kada je počela da peva pesmu, pogledala u nju tražeći pomoć oko reči, ali da ona nije znala o kojoj je se pesmi radi. Milena je zatim pogledala u Vladu, a on joj je pomogao i šaputao reči što je Nemanja video pa je mislio da ona peva za Vladu.

makonda-tracker