od 19. marta na E!

Iznenađenje za fanove: Stiže nova uzbudljiva sezona serije "Keeping Up With The Kardashians"!

0
Megahit serija kanala E!, Keeping Up With The Kardashians,vraća se na ekrane sa trinaestom sezonom u nedelju 19. marta u 20:00.
foto: Promo
foto: Promo

U ovoj sezoni porodica dočekuje najmlađeg člana, slavi nove početke i testira sopstvenu izdržljivost kada su problemi u pitanju. Sa otpočinjanjem nove romantične veze, Khloé razmišlja o otopljavanju zategnutih odnosa sa Caitlyn, koja je imala važnu ulogu u njenom životu više od dve decenije. Nakon višemesečne distanciranosti, Khloé želi da poradi na njihovom odnosu zarad novog početka. U međuvremenu, Rob se priprema za svoju najvažniju ulogu do sada, shvatajući da ukoliko želi da postane najbolji otac svojoj kćerki, mora da uspostavi bolje veze sa porodicom, pa čak i ako to znači da mora da preuzme odgovornost za svoje postupke. U svetlu zastrašujuće pljačke koju je Kim doživela u Parizu, porodica se drži zajedno da bi joj pružili podršku i kako bi pokazali da mogu prevazići i izboriti se sa najtraumatičnijim iskustvima.

 

Prošle sezone, seriju Keeping Up with the Kardashians u proseku je gledalo preko 2.5 miliona gledalaca, od čega preko 1.5 milion pripada uzrastu od 18 do 49 godina. Serija se kotira među tri najgledanije emisije koje se na kablovskoj televiziji emituju nedeljom među odraslima i ženskom populacijom godišta 18-34 i 18-49.Pored ovoga, Keeping Up with the Kardashians dobila je skoro 113 miliona lajkova, komentara i objava na društvenim mrežama, i u proseku je bila na drugom mestu među kablovskim serijama koje se prikazuju u udarnom terminu nedeljom uveče.

 

Za produkciju serije Keeping Up with the Kardashians odgovorni su Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Production. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins i Farnaz Farjam su izvršni producenti u Bunim/Murray Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian takođe su izvršni producenti.

 

makonda-tracker