na radost dama

Od Osmog marta, JOŠ VIŠE žena će uživati u ovom programu: Čik pogodite ko je novi voditelj emisije Exkluziv!

0
U susret najvećem ženskom prazniku, Prva srpska televizija misli na svoje dame!
foto: Promo, Play radio
foto: Promo, Play radio

U nizu noviteta na Prvoj srpskoj televiziji, očekuje nas još jedan koji će posebno obradovati pripadnice lepšeg pola.

 

Od srede, 8. marta, već uigranom voditeljskom timu Exkluziva pridružiće se Luka Matić. Prepoznatljivi glas Play radija od sada ćete slušati u vašoj omiljenoj emisiji o životima poznatih ličnosti. Pokazao nam je da odlično poznaje zvezde svetske muzičke scene, pa smo sigurni da će nam isto tako prenositi exkluzivne priče o domaćim zvezdama, i njihovim najzanimljivim trenucima u privatnom i poslovnom životu.

 

Luka povodom ovog transfera exkluzivno izjavljuje:

 

- Nakon skoro dve godine građenja onoga što je danas PLAY radio, zajedno sa mojim divnim kolegama, došlo je vreme da se napravi korak dalje, ka TV Prva i emisiji Exkluziv. Taj korak bio je i jedini logičan, sa prve radijske, na prvu televizijsku poziciju, jer Exkluziv je zaista od početka emitovanja, uz konstantno napredovanje, broj jedan emisija takvog formata. Novine koje su stari i novi ljudi Exkluziva pripremili za gledaoce TV Prva, a koje uključuju i moj dolazak, pomeriće naviše već visoke standarde te emisije. Učinićemo sve, i siguran sam da ćemo u tome uspeti da prozor u svet poznatih, ne samo onih sa estrade već i onih čijim umetničkim i sportskim uspesima se divimo, bude maksimalno otvoren, bez ikakvih prepreka pogledu i sluhu gledalaca TV Prve. Termin ostaje redovan, svakog dana u 18.40, ali sem toga, što bi se reklo, više ništa neće biti isto.


Prva televizija je krenula sa novom prolećnom sezonom. Dejan Pantelić, Momčilo Otašević, a sada i Luka Matić postali su nova lica koja ćete uskoro gledati na Vašoj omiljenoj televiziji.

 

makonda-tracker