Farma: Nove svađe i grafiti

Proka je došao u nedeljno ocenjivanje izvršenih zadataka. Nemanja mu je pokazao šta su sve završili od posla, a najvišu ocenu dobio je kokošinjac. Farmeri su zbog toga dobili za nagradu magarca i tortu.
0
1 / 16

Miloš je sa Draganom i Minom komentarisao ko će od ovonedeljnih sluga dobiti više štapića. Mina je Dragani otvoreno rekla da će svoj štapić dati njoj. Miloš je savetovao da mora da napravi strategiju gde će da sedne da bi mogla da proceni kome je bolje da da štapić. Rekao je da on ima najviše razloga od svih da Macu nominuje, ali da će sesti tako da među poslednjima dođe na red, pa se tako neće zameriti Maci ako on ostane u kući.

Svi farmeri su se složili da se kalkuliše sa štapićima, ali su i dodali da im je svejedno na koje mesto će da sednu kada bude došlo vreme za nominacije.

Zorica je na sebe preuzela pripremu hrane za svadbu, ali je tokom dana imala mnogo muka oko toga. Prvo Gagi nije želeo da joj pomogne oko loženja vatre i uputio je na Macu. Zorica se jako iznervirala i protestvovala da ne mogu da se završavaju zadaci kada su svi nezainteresovani. Zatim je u kuhinji imala raspravu sa Mirjanom koja joj nije pomogla oko pravljenja torte, već je svirala gitaru u dnevnoj sobi. Zorica joj je rekla da su ostale devojke rekle kako se ona najviše izvlači, što je Miru jako uvredilo. Odgovorila joj je da nije u redu da izmišlja stvari koje nisu tačne. Zorica joj je rekla da ne može tako sa njom da razgovara, a zatim je zahtevala da se Mina i Dragana izjasne da li su rekle da Mira ne radi dovoljno. Zorica je zamerila i Mileni što je kada je zamolila da joj pomogne rekla da puši cigaru i da ne može, a uputila je na Mirjanu. Mina je besno rekla da ne može ona sve da radi a neko da sedi pa joj je Milena rekla da može i da ona sedi pored Maje jer mora zbog venčanice.

Kasnije tokom dana Zorica se rasplakala jer je posle celog dana pravljenja torte ispustila tepsiju i jedna kora joj se slomila. Neutešno je plakala celih pola sata, a Mira, Nemanja i Raka su je na smenu tešili.

Maca je sa Firčijem u radionici komentarisao kako je na njega prebačena krivica za Rakinu i Miloševu ideju da se Nemanji ostavi poruka za Vladin i Milenin poljubac. Misle da je ta ideja ipak Rakina jer se naljutio na Nemanju kada ga je on napao što ga je jedno popodne probudio. Firči mu je rekao da svi nameravaju da njemu daju štapić za nominaciju, a Maca je rekao da je primetio da ga ignorišu i da ni čaj neće da mu skuvaju. Zatim je Maca pitao Vladu hoće li mu se izviniti jer je za njegovu brljotinu sa Milenom on ispao kriv. Objasnio mu je da je on slučajno iz nekih Mileninih izjava shvatio da je možda nešto bilo sa Vladom pa da je samo nastavio da ih provocira.

Gagi i Vlada su testerisali drva u dvorištu, a Maca im je pomagao, pa je pitao Gagija zbog čega je prestao da komunicira sa njim. Gagi mu je odgovorio da je čuo da je za njega rekao da je retard i da zato nema želju da mu se obraća. Maca ga je upitao da li je to čuo od njega i rekao mu da ga uvek lično pita ako ga nešto zanima.

Gagi se izvinio Zorici što preko dana nije hteo da joj pomogne i rekao da je to više bilo iz revolta prema Maci nego zbog nje. Ona je rekla da više neće da radi u kuhinji i da će svima da se izvini jer ih je terala da rade. Mirjana je Mileni rekla da je do svađe došlo jer Zorica danima bojkotuje rad u kuhinji, a onda kada odluči da radi svi moraju da je slušaju.

Gagi je Vladi, Dragani i Mini pričao da je prethodno veče ponovo prisluškivao Macu, ali da on ništa ružno nije pričao.

Maca je u štali ispisivao poruke. Ispod prozora štale napisao je Udalji se bolesni, a u štali Prisluškivači poljubite me u rektum.Hvala i Ali onako s merakom.

 

makonda-tracker