Laži me na Avali

Nedeljom u udarnom terminu od 20 časova na programu televizije Avala emituje se inovativna dramska serija inspirisana naučnim dostignućima vrhunskih psihologa koji mogu da čitaju tragove na ljudskom licu, telu i u glasu u nameri da odvoje istinu od laži tokom
1
1 / 9 Foto: Promo

Serija Laži me bazirana je na otkrićima Pola Ekmana, psihologa koji se dugo bavio emocijama i njihovom vezom sa izrazom lica i govorom tela i smatraju ga jednim od stotinu najbitnijih psihologa 20. veka.

U centru pažnje serije je doktor Kal Lajtman, vlasnik agencije koju kao pomoć pri istrazi angažuju privatna lica, ali pre svega vladine organizacije. On je bivši policajac, svojevrsni detektor laži u ljudskom obličju, ekspert za tumačenje izraza lica i govora tela koji odaju istinu čak i kod najelokventijih prestupnika. Njegova desna ruka i dobra prijateljica je doktorka Džilijen Foster, klinički psiholog, sa kojom je otvorio agenciju koja nudi mogućnost privatne istrage i gotovo stopostotno rešavanje slučajeva.

Semjuel Baum, Brajan Grejzer, Dejvid Nivens i Stiven Madea izvršni su producenti ove drame u kojoj je glavna uloga poverena Timu Rotu, a pored njega, uloge tumače i Keli Vilijams, Brendan Hajns, Monika Rejmond, Hejli Mekfarland, Meki Fifer i Dženifer Bils.

makonda-tracker