Farma: Nemanja progovorio sa Draganom

Na Farmi ponestaje hrane. Ukućani ne uspevaju da se dogovore oko toga kako će rasporediti zalihe hrane koje imaju. Pošto su neorganizovani dešava se da par dana u kući nema šta da se jede. Ove nedelje situaciju je dodatno otežalo to što farmeri nisu napravil
0
1 / 15

Dok su Miloš i Mina doručkovali, Zorica je ušla u kuhinju i upitala ih da li znaju da nemaju više hleba. Mina je odgovorila da je pojela svoje parče i da je ne interesuje ništa. Zorica je prokomentarisala da to nije u redu pošto nemaju šesnaest parčića hleba i da trebaju drugačije da se organizuju. Ona je za doručak jela Majinu rođendansku tortu.

Posle je Maca dodao da on za ceo dan juče nije ništa jeo i da mu nije jasno zbog čega je uveden ritual skrivanja hrane. Zorica mu je objasnila da je to očigledno jedini način, da skrivaju hranu jedni od drugih i jedu krišom. Od svih ukućana Miloš i Dejan su prozvani kao farmeri koji najmanje vode računa o ostalima, jedu koliko im je volja i nemaju nikakvog obzira prema ostalima.

Kako je za tu nedelju zadatak mrvljenje žita da bi se dobilo brašno, farmeri su rešili da budu vredni i obezbede sebi hranu. Dejan, Miloš, Mina i Dragana su čistili žito u dnevnoj sobi, a Dejan nije mogao da odluči koja mu se od ukućanki sviđa. Prvo se udvarao Mini i rekao da bi lako mogao da je osvoji, pa se Mina bunila kako kod nje nema šanse. Zatim se udvarao Dragani, delio joj komplimente i raspitivao se da li ima dečka. Na kraju je rekao da mu se sviđa i Milena, ali da ne zna kako to da joj saopšti.

Proka je bio u obilasku imanja i nije bio zadovoljan. Prvo je u kući zatekao farmere da spavaju, pa se neprijatno iznenadio. Ipak, Raki je oprostio popodnevni odmor jer je jedini radio na pečenju rakije. Zatim je konstatovao da prvi put do sada zadaci nisu završeni, većina životinja nije imala vodu, a sluge su u štali spavale. Firči se izgovarao na kišu koja ih je usporila, ali Proka je ostao vidno nezadovoljan. Ipak im je doneo zečeve, ali farmeri nisu imali gde da ih smeste pošto kavezi nisu bili gotovi.

Vlada se hvalio Gagiju kako ima uspeha kod ženskog roda i da mu od svake devojke ostane neki suvenir pa tako ima punu fioku ženskih stvari.

Maca i Firči su u radionici komenatrisali nove Macine provokacije na račun Rake. Dok je Raka podržavao Gagija da prestane da puši, Maci nije bilo jasno kako bilo ko može to da mu zabrani. Zatim su se dotakli politike pa se Raka vidno iznervirao.

Maja i Zorica su u spavaćoj sobi štrikale kada im se priključio Raka, pa je Maja negodovala na Miloševe komentare da se ne kupa i da joj je veš prljav.

Gagija je zanimalo šta bi Mina radila da je njegova sestra Indy ostala na Farmi. Mina mu je odgovorila da nema problem sa dotičnom i da je ista ne zanima. Upitala ga je kako bi on reagovao da ga napadne sadašnji dečko od njegove bivše žene, a Gagi se pravdao da nije prisustvovao sukobu i da ne želi da komentariše. Ipak rasprava se nastavila, a Mina je na kraju samo prokomentarisala da su to sve ciganska posla i da je ne zanimaju.

Nemanja i Dragana su konačno progovorili i to kada je Nemanja upitao da mu objasni iz kog razloga je na Farmi. Ona mu je odgovorila da je tu iz istog razloga kao i on. Pošto joj je rekao da je arogantna i da joj ne veruje, Dragana mu je uzvratila da bude dobar da se ne bi svađali.

Nemanja je posle u kuhinji Mileni, koja je prala suđe, prepričavao razgovor sa Draganom. Milena je prvo mislila da se šali kada joj je rekao da je direktno pitao Draganu zašto je tu, a posle mu je prepričala da je isto pitao i Deki i Gagi, a da Dragana nije znala šta da odgovori. Vlada, Gagi i Dejan su nastavili da ispituju Draganu za razloge njenog dolaska na Farmu. Vladu je zanimalo koliko je vremena prošlo od njenog raskida sa Nemanjom do njegove veze sa Milenom, Gagi je pitao da li još uvek voli Nemanju a Dejan je hteo da zna da li ima neki tajni zadatak. Ona im se pravdala da nikoga ne dira, da nije došla da rastura nečiju vezu i da je na Farmi da bi uživala u seoskoj idili.

makonda-tracker