Ksenija Pajčin u Ništa za sakriti

0
U četvrtak 22. aprila u 22:30 časova na TV Pink biće emitovana prva emisija novog serijala Ništa za sakriti, u kojoj je gošća bila Ksenija Pajčin, što je bilo njeno poslednje pojavljivanje pred kamerama
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Do sada su u serijalu Ništa za sakriti produkcijske kuće Beoton samo pripadnici jačeg pola imali hrabrosti da se razotkriju u nadi da će osvojiti izlazak sa zvezdom svojih snova. U novoj sezoni svoj donji veš, roditelje, prijatelje, stanove i stavove pokazaće nam i pripadnice lepšeg pola, dok će i najpopularniji muškarci estrade da biraju damu koja će imati prilike da ih bolje upozna i da zakorači u VIP svet. Ali, naše zvezde neće moći da se oslone na svoje oči prilikom izbora. Gledaće šta je sve otkriveno u njihovim stanovima i kako su na intrigantna i škakljiva pitanja odgovarali njihovi najbliži. Da li će pobediti glas ili stas? Hoće li presuditi stan ili stav? Saznajte ko će na kraju upoznati svoju zvezdu svakog četvrtka u 22:30h na TV Pink.

Broj putem koga se zainteresovani muškarci i devojke mogu prijaviti za učešće u emisiji je  011/2627 181. Voditeljka emisije Ništa za sakriti je bivša učesnica Farme Sandra Obradović.

makonda-tracker