NOĆNI PROGRAM

Vreme je za “Kočenje”: Ekipa “Dnevnjaka” u novom formatu stiže na TV Pink

0
Grupa mladih Novosađana koji su široj publici poznati kao ekipa koja realizuje „Dnevnjak“ , svojim humorom, ali i prepoznatljivom improvizacijom na licu mesta, od ponedeljka 13. februara , gledaocima televizije Pink predstaviće posleponoćni program.
foto: Promo
foto: Promo

U novom formatu, svakog ponedeljka, od 23:30h na nacionalnoj frekvenciji televizije Pink, sada već uigrana ekipa ovoga puta u novim ulogama, ali i potpuno novom formatu, predstaviće se u do sada neviđenom show programu na ovim prostorima „Kočenje“.

 

-Iako je u Americi ovakva vrsta show programa popularna već jako dugo, ne možemo reći da se bilo šta slično radilo na ovim prostorima, a nama nije strano uvođenje novih formata – rekao je Miloš, kao jedan od glavnih aktera ovog noćnog šou programa.

 

Osim Miloša, u projektu učestvuju i Đorđije, Damir i Mihajlo, a osim milionskih pregleda na You tube kanalu Dnevnjak, ekipa Novosađana poznata je i televizijskoj publici po formatu istog imena. U novom Pinkovom studiju na Dedinju noćni show će se nastavljati iz večeri u veče, a koncept, autori kao i gosti će proći najrazličitije žanrove.

 

TAGOVI: PinkDnevnjak
makonda-tracker