Farma: Maja vrckanjem nervira Dejana

Ovu subotu na Farmi obeležila je svađa između Maje Odžaklijevske i Dejana Stankovića. Najviše komentara izazvao je ulazak troje novih farmera Dragane Milošević, Mine Kostić i repera Ivana Ivanovića.
0
1 / 15

Raka i Miloš su u dnevnoj sobi. Sede i uz kafu ogovaraju Firčija. Miloš govori kako Firči ne zna da se ponaša i da ne može on da menja nešto što je neko drugi uradio ili da negativno komentariše o tome. Pridružuje im se Maca, pa se sva trojica spremaju za odlazak u štalu. Miloš i Raka opet pričaju o svađi Firčija i Miloša u koju se posle uključila i Maja. Raka kaže da je sramota kako je Maja krenula kao ždral na Miloša kada je on napao Firčija i kaže da treba da je bude sramota jer ne zna da se ponaša. Miloš se slaže sa Rakom i imitira Majino igranje.

U štali njih trojica pokušavaju da pomuzu i nahrane krave i koze, ali im to baš i ne polazi za rukom. Odlaze u kuću da procede mleko, ali ne nalaze nijednu čistu posudu koju bi iskoristili. Maca kaže da je jedino Biljana od ženskih farmera valjala i da su ugasili ako ona ode.

Napolju na klupici sede Zorica i Raka. Zorica počinje da priča kako je ženski WC grozan. Kaže da se zaprepastila kada je ušla u muški i primetila da je znatno čistiji od ženskog, pa je ona uzela metlu i kofu sa vodom i očistila ženski toalet. Firči im se pridružuje, a Zorica ga pita da napravi daske za WC kao što je napravio za muški. Ona objašnjava Firčiju kako je čistila WC, i da je to vrlo ponižavajuće za nju jer će je cela nacija gledati.

Sajko i Biljana pevaju kod ograde kućica za izolaciju u dvorištu. U pauzama razgovaraju o duelu i o tome ko će od njih ispasti i šta bi trebali da izaberu igru ili kviz znanja. Biljana kaže da je boli ruka i da ionako želi nešto da nauči, tako da je bolje da uzmu kviz znanja. Sajko pristaje iako kaže da mu to manje odgovara.

Mirjana cedi čaj iz šerpe u teglu i presipa kutlačom. Milena joj kaže da sipa direktno iz šerpe, a Mirjana joj kaže da ne može tako jer će se prosuti. Milena prilazi i uzima šerpu da bi joj ona pokazala kako se to radi, ali joj Mirjana nervozno odbrusi da se skloni. Milena ostavlja šerpu i pomera se. Posle par minuta kaže Mirjani da joj se nikad više tako ne obrati i da joj nikad više ne kaže da se skloni. Mirjana joj objašnjava da joj je već tri puta rekla da ne može tako da se presipa. Milena ponavlja da joj se više tako ne obraća i odlazi.

U dnevnoj sobi Miloš, Mira, Nemanja i Gagi pričaju o duelistima. Kažu da verovatno uče ceo dan. Gagi spominje Maju i pita se šta se dešava sa njom, kaže da se totalno promenila poslednjih nekoliko dana.

Mirjana ulazu dnevnu sobu i počinje da viče da Dejana jer joj je, kako joj je rekla Maja, on zamrsio vunicu. Dejan tvrdi da nema nikakve veze sa tim. Maja ulazi u dnevnu sobu a Dejan je pita zašto želi da posvađa njega i Miru, i kaže da ne voli starije osobe koje vole da vrckaju zadnjicom.

Došlo je vreme za duel. U ovonedeljnom duelu se takmiče Sajko i Biljana. Njih dvoje će imati priliku da pokažu svoje znanje o životu na farmi u Kvizu znanja. Biljana je bila bolja od Sajka u kvizu znanja i pobedila rezultatom pet prema jedan. Posle sabiranja glasova, Sajko je imao manje glasova tako da je on sedmi koji napušta farmu ove sezone.

Međutim, tu nije kraj. Samo što je Sajko izašao iz Arene i krenuo ka studiju u Šimanovcima, farmeri su dobili pojačanje. Reč je o Dragani Milošević, bivšoj devojci Nemanje Stevanovića. Nemanjina se iznenadio kada je ugledao Draganu, i nije se pozdravio sa njom. Milena ga je zagrlila i rekla mu da se smiri i da ne brine ništa. Pridružili su im se još dvoje novih farmera. U pitanju su Mina Kostić i Ivan Ivanović Juice. Tu od Zorice saznajemo da su se ona i Mina posvađale u emisiji Isidore Bjelice i da od tada ne razgovaraju, međutim, kada je Mina ušla, pozdravile su se.

 

makonda-tracker