EKSKLUZIVNA PREMIJERA

Žena ga je prevarila, te se odlučio da pojuri svoj san i postane komičar: Gluvarenje u gradu koji nije za one sa slabim srcem...

0
Ekskluzivna premijera prve epizode nove serije "Gluvarenje" na HBO kanalu biće emitovana u ponedeljak, 20. februara u 21:30 sati. Takođe, epizoda će biti dostupna besplatno na usluzi HBO GO od 21. februara.
foto: Promo
foto: Promo

Radnja je delimično inspirisana Holmsovim ličnim iskustvom u stend-ap komediji i prati Pita (Holms), komičara u usponu. On saznaje da ga žena Džesika (Loren Lapkus) vara, zbog čega je primoran da se preseli u Njujork i počne da juri svoj san da postane komičar.

 

Našavši se potpuno nespreman u gradu koji nije za one sa slabim srcem, Pit, koji je nekada vodio ušuškani život, uči teške lekcije o životu i komediji, usput upoznajući razne stend-ap komičare, od ciničnog gurua Artija Langa preko urnebesnog provokatora Ti Džej Milera, do dobronamerne motivatorke Sare Silverman i mnogih drugih.

 

Pokušavajući da skrpi kraj s krajem gluvareći na kaučima drugih ljudi (otuda i naziv serije), Pit pronalazi dobrotu na najneobičnijim mestima, postajući neko ko je malo blagonakloniji prema haotičnosti života. Ljubavno pismo za stend-ap komediju, "Gluvarenje" je serija o otkrivanju humora, lepote i šarma u ludoj jazbini lopova kakva je njujorška stend-ap scena.

 

Pit Holmes i Džud Apatou su izvršni producenti ove serije koja crpi inspiraciju iz Holmesovih ličnih komičarskih iskustava nudeći pogled iza kulisa na nepredvidiv svet stend-ap komedije. Apatou takođe režira prvu i osmu epizodu. Izvršni ko-producent je Džuda Miler; a producenti su Oren Brajmer, Džoš Čerč, Igor Srbaščik i Dejv Ret.

U seriji takođe glume Lorin Lapkus kao Pitova žena Džesika, Džordž Bejzil kao Lif, Džesikin ljubavnik. Među poznatim licima koja tumače sebe same su Dejv Atel, Hanibal Bares, Ti Džej Miler, Džim Norton, Rejčel Rej i Sara Silvermen.

 

Sve epizode će biti dostupne i putem HBO usluga videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand.

makonda-tracker