prava poslastica!

Ljubiteljima Vikinga se NAROČITO dopala: 6 stvari zbog koje je publika poludela za najboljom serijom o gusarima

0
Ako pri pomisli na savršenu avanturu u glavi imate piratski brod, pljoskicu sa rumom, bradatu ekipu prijatelja koji su okretni s mačevima, ali i neizostavno more ispred sebe, možda više o tom načinu života možete da naučite iz jedne od najboljih serija današnjice – serije Crna jedra.
foto: Promo
foto: Promo

Glavni protagonisti serije Crna jedra (Black Sails), koja je po tuči, piću i pljački blizak rođak Vikinga, inspirisani su likovima iz R. L. Stivensonovog kultnog Ostrva s blagom, ali i gusarima iz stvarnog života koji su u karipskim predelima bili poznati po svojoj beskompromisnosti.

 

Na Pickboxu 30.1. počinje sa emitovanjem poslednja sezona Crnih jedara, a svi obožavaoci Pirata sa Kariba sigurno će biti zadovoljni i Crnim jedrima. Na kraju krajeva, šta je bolje nego letnji Karibi dok napolju vladaju zimski uslovi?

 

Bilo da ste obožavaoci ove serije već duže vreme ili se tek upuštate u gusarsku avanturu, ovo je 6 stvari koje treba da znate o jednoj od najuticajnijih fikcija poslednjih godina.

 

foto: Promo

6. Radosna i tužna vest o Crnim jedrima

 

Radosna vest je to da nam na vrata kuca četvrta sezona Crnih jedara. Tužna vest je to da je ova sezona poslednja. Iz toga sledi da moramo da se pripremimo za veliko finale!

 

U poslednjoj gusarskoj sezoni koja će imati 10 epizoda, obožavaoci imaju priliku da zaključe poglavlje prednastavka Ostrva s blagom i da prate avanture naših pirata-ratnika. Obale Nju Providensa nikada nisu bile krvavije, ali što je civilizacija bliže porazu, to će oni očajnije i destruktivnije uzvraćati!

 

makonda-tracker