Farma: Ljubav i ljubomora

Protekli dan na popularnom imanju u Lisovićima obeležilo je rođenje jagnjeta Rogonje i priče o Mileninoj i Nemanjinoj vezi
0
1 / 11

Jutro posle žurke Zorica, Miloš i Maca su u dnevnoj sobi komentarisali specijalne goste koji su došli na Farmu. Zorica je bila iznenađena kada je saznala da je jedna od balerina Nemanjina bivša devojka, pa je rekla kako su njih dvoje super odreagovali s obzirom da je bila neprijatna situacija i da je Nemanja ipak malo ljubomoran. Miloš je tek tada shvatio ko je devojka od sinoć, pa im je ispričao da je Milena bila sa bivšim dečkom Tanje Savić, na šta je Maca dodao da je i Vlada bio sa Milenom. Zorica je rekla da Nemanja nema zašto da bude ljubomoran kada je najbolji dasa u kući i da joj nije jasno zašto ima problem sa Sajkom. Tada je Maca priznao da ga je on prozivao za Sajka, ali da nije znao da će tako da reaguje.

Miloš i Raka su bili na smeni za mužu krava pa su imali prijatno iznenađenje kad je Miloš primetio da se ovca ojagnjila, pa je jagnje odneo Raki da ga vidi. Novi stanovnik Farme je dobio ime Rogonja.

Nemanja i Milena su komentarisali dolazak Nemanjine bivše devojke na Farmu, pa su se oboje složili da su se u prvi mah iznenadili, ali da im posle nije bilo neprijatno jer je Nemanja kada je video njenu scensku haljinu shvatio da ona neće da ostane. Mileni nije bilo neprijatno jer je ona sada Nemanjina devojka i svejedno joj je šta je bilo pre nje, a videla je da se devojka trudila da bude nasmejana ali je glumela.

Maca se šalio sa Rakom, pa ga je pitao zašto je balerine držao u krilu i šta će mu žena reći na to i kako će reagovati kada je budu zvali zabrinuti prijatelji. Raka je rekao da su te devojke zaista lepe i da ih ceo dan gledaš ne možeš da im nađeš falinku.

Dnevni zadatak za ukućanke je bio odlazak na livadu i skupljanje lekovitog bilja. Zorica, Milena, Biljana i Mirjana su pošle sa Prokom i članovima planinarskog udruženja Kopaonik u protragu za jestivim biljem od koga će napraviti ručak povodom dana vegeterijanske hrane.

Gagi je Mileni u kuhinji rekao da je za Nemanjinu bivšu devojku extra riba i da ne treba da se nervira, pa mu je Milena rekla da je devojci bilo neprijatnije njego njoj i da je ona jako fina ali su je naterali da dođe. Odmah posle toga Gagi je Nemanji rekao kako mu je baš dobra bivša devojka, a Maca ga je ispitivao da li je sa njom još uvek u kontaktu.

Farmeri su komentarisali Nemanjinu i Mileninu vezu i svi su se složili da se oni mnogo vole, ali dok su Zorica i Maja smatrale da su mladi, zaljubljeni i da je Nemanja zato malo ljubomoran Firči, Sajko i Vlada smatraju da je to normalno i da on nema razloga za ljubomoru.

Sajko je tokom dana bio neraspoložen jer ga je Maca nominovao za slugu, pa se Firčiju žalio da je on bio najbliži sa Macom i da njega najduže poznaje a da njegov izbor nije fer i da je trebalo kao svi da odluči a ne da stavlja papiriće u šešir.

Vlada i Mira su komentarisali Sajkovu nezrelost i da ga je zato pogodila nominacija. Za Macu misle da je sada mnogo bolji i zanimljiviji nego što je pre bilo. A Vlada ne razume Nemanjino ponašanje i zbog čega je toliki živac.

Vlada još uvek nije odlučio da li će se udvarati Miri i kaže da su trenutno samo drugari.

Mirjana međutim ne želi da nagađa šta bi bilo kad bi bilo, ali kaže da joj se Vlada ne dopada.

Maca je pokušao da okupi ukućane da se dogovore oko pesme koju spremaju za predstavu ali mu to nije polazilo za rukom. Nemanja, Milena, Biljana, i Mira nikako nisu mogli da se okupe, pa se Maca nervirao. Za to vreme Maja i Miloš su imali prepirku pošto je on nju požurivao da izabere strofu koju će da peva. Milena je mislila da je bolje da ne peva uz Zoricu i Biljanu pošto one to bolje rade.

Gagi je uveče masirao Sajka, koji je zadovoljno uzdisao pa su se svi smejali, a Gagi je Firčiju rekao da bi i njega mogao da odradi, a kada su svi počeli da mu se smeju, on je samo kratko opsovao i nastavio da se smeje.

makonda-tracker