29. januara u ponoć

Da li ćete ispratiti uživo prenos sa crvenog tepiha? 23. izdanje dodele SAG nagrada Američkog udruženja filmskih glumaca je za uglom!

0
Čuvena emisija kanala E! Live From The Red Carpet (Uživo sa crvenog tepiha) naći će se na licu mesta tokom 23. izdanja dodele SAG nagrada, Američkog udruženja filmskih glumaca, u nedelju 29. januara u ponoć...
foto: Promo
foto: Promo

Dodela SAG nagrada jedan je od najpopularnijih događaja u sezoni nagrađivanja i privlači najznačajnija imena iz sveta filma i televizije. Kanal E! će uživo prenositi zbivanja sa crvenog tepiha i doneti najnovije tračeve i najaktuelnije modne informacije dok zvezde budu pristizale u svom najboljem izdanju.

 

foto: Promo

Kako se interesovanje i nestrpljenje bude primicalo vrhuncu, kanal E! će ovekovečiti svaki nezaboravan trenutak, uključujući ekskluzivne intervjue i komentare stručnjaka sa ove glamurozne večeri.

Voditelji Đuliana Rančić i Bred Goreski, zajedno sa Zuri Hol, doneće fanovima uvid u svet poznatih "iz prvog reda", uz dodatnu podršku sajta Eonline.com i društvenih mreža.

 

foto: Promo

Izveštaj sa crvenog tepiha nastaviće se u emisijama: E! News (E! Vesti) 30. januara u 21 sat i Fashion Police (Modna policija) u sredu 1. februara u 21 sat sa specijalnom gošćom glumicom Džuli Benc.

 

Reprizu emisije Live From The Red Carpet (Uživo sa crvenog tepiha) možete pogledati 30. januara u 16 sati.

makonda-tracker