Sajko želi da napusti Farmu zbog devojke

0
Bivši učesnik Operacije trijumf, Nikola Sarić Sajko, jedan od takmičara druge sezone Farme izabran je za ovonedeljnog slugu zajedno sa Milenom Ćeranić od strane gazde Mace.

Popularni Sajko je u razgovoru sa Milošem Bojanićem izrazio želju da štapići za nominaciju završe kod njega jer želi da napusti takmičenje, razlog je, kako je otkrio Bojaniću, jedna devojka.

Miloš je jutros u razgovoru sa Zoricom Brunclik otkrio da ne veruje u Sajkove motive i da misli da je sve stvar marketinga, kako bi mladi muzičar pridobio naklonost publike.

Pre ulaska na Farmu Sajko je izašao iz jednoipogodišnje romanse sa deset godina starijom Milicom Cerović, poznatim koreografom, koja je bila Sajkova profesorka u Operaciji trijumf.

- Rijaliti program jeste i rijaliti život, tako da nemam ništa protiv toga da neko pokazuje emocije i da se zaljubljuje tokom trajanja ovog šou programa. Mislim da je moguće da se prava ljubav dogodi nekome pred kamerama, možda se i meni desi. Mislim da sam tip osobe koji svoja osećanja i emocije pokazuje bez lažnog moralisanja. Što se tiče apstinencije od seksa, siguran sam da je moguće da čovek izdrži tri meseca: ako sam mogao u Operaciji trijumf, moći ću i na Farmi – otkrio je Sajko za naš portal pre ulaska na Farmu, kada je mislio da mu emotivni život neće predstavljati problem u popularnom rijaiti programu.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker