Dragana napravila pometnju na Farmi

3
Producenti šou programa Farma napravili su pravu pometnju kada su sinoć kao specijalne goste žurke doveli Milana Topalovića Topalka i Grand balerine iz grupe Sonje Lapatanov.

Iako su razmirice i ljubomorne scene između trenutno jedinog para u Lisovićma Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić iz dana u dan sve intezivnije, organizatori su rešili da još više podgreju atmosferu. Pa su sinoć na žurku doveli Nemanjinu bivšu devojku balerinu Draganu Milošević.

Mladi par je bio zatečen kada su na vratim svog trenutnog doma ugledali Draganu, koju je Stevanović ostavio zbog sadašnje devojke Milene. Iako je tokom cele večeri atmosfera bila napeta, sve je kulminiralo kada je muzika počela da svira pesmu Poljem se širi miris tamjana, miriše cveće kao moja Dragana. Ćeranićeva je u tom trenutku prišla društvu u kome su bili Nemanja, Topalko, Dragana i drugi fameri sela svom drarom u krilo i naglas rekla: Samo za Draganu!

Milena i Nemanja su se poverili sinoć jedno drugom da je cela situacija u kojoj su se sinoć našli najverovatnije potekla od ideje Saše Popovića, pa su mu se sinoć i zahvalili za nezaboravnu žurku.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker